Pris

1.595.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.056kr.


Østergade 17,

9574 Bælum

Boliglandbrug, 196 m2

Fuldskærm

Særdeles velpasset ejendom i Bælum!

Østergade 17, 9574 Bælum

Lige udenfor Bælum By står denne flotte og velpassede ejendom ”Stjernevang” som et stolt og iøjnefaldende vartegn for byen!

Ejendommen er opført i 1921, og er i dag at betragte som en nedlagt landejendom. Stuehuset er over årene løbende nænsomt vedligeholdt og opgraderet - dog uden at miste sit autentiske præg og sin originalitet, så det er et hus, som i dén grad byder på hygge, varme og sjæl! Samtidig er placeringen fantastisk med lys, luft og masser af rum omkring ejendommen, og grænsende lige op mod skoven overfor!

Stuehuset rummer hele 196 gode og velindrettede boligkvadratmeter, fordelt i to plan - med henholdsvis 114 kvm. i stueplan, og 82 kvm. på førstesalen, og dermed masser af muligheder!

Desuden byder ejendommen på to gode og regulære udbygninger på henholdsvis 95 kvm. og 216 kvm. Førstnævnte har senest primært været anvendt som udstillingslokale, mens sidstnævnte sideløbende har rummet et autoværksted! På begge bygninger er erhvervsregistreringen bevaret, og lokaliteterne kan derfor fortsat anvendes som sådan!

Ejendommen er fantastisk skønt beliggende med et jordtilliggende på lige knapt 1,2 ha. omkring sig. Selve haven er særdeles velpasset, primært udlagt med græsplæne og harmonisk krydret med bede, buske og træer.
Her er masser af plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning - bl.a. trampolin og stort bålsted! På gårdspladsen mellem bygningerne er der etableret en fantastisk oase med rigtigt gårdhavemiljø, terrasser og hyggekroge! Desuden fin stenbelagt morgenterrasse med udgang direkte fra husets stue. Den resterende del af jorden henligger pt. som uopdyrket naturgrund, men vil fint kunne anvendes til fx hestefold - kun fantasien sætter grænsen?

Stuehuset indeholder følgende:
STUEPLAN - Entré/hall med klinkegulv og trappeopgang til førstesalen. Fordelingsgang. Lyst og venligt køkken med mindre spiseplads. Badeværelse med klinkegulv samt muret bruseniché. Dagligstue med klinkegulv og brændeovn. Stor stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Stort soveværelse. Hele etagen er karakteriseret ved lyse og venlige farver samt særdeles god loftshøjde, og der er gulvvarme i entré/hall, badeværelse samt i begge stuer!
FØRSTESAL - Trappeopgang/stort repos, hvor der er mulighed for bred anvendelse, fx kontor, computerrum, multirum, legeværelse efter egen fantasi? Desuden 3 gode og regulære værelser. Hele etagen er etableret med lette indervægge, så der kan med relativt enkle midler ændres på hele indretningen, hvis dette måtte ønskes?

Udbygning på 95 m2 indeholder følgende:
Badeværelse med brusekabine. Stort rum, som har været anvendt til kontor, frokoststue mv. Stort udstillingslokale med klinkegulv og troldtekt-lofter, samtidig med panorama-vinduer og skydedør. Måske en fremtidig gildesal?

Udbygning på 216 m2 indeholder følgende:
Efter brand er bygningen nyopført i 1985! Og rummer: Kombineret vaske- og fyrrum. Stort værksted med betongulv, og garageport med både god bredde og højde. Særskilt lagerrum og yderligere et disponibelt rum med særskilt indgang. Der er særskilt indkørsel til bygningen, således fint adskilt fra beboelsen.

Udenfor finder vi desuden stor grusbelagt indkørsel/gårdsplads samt dobbelt carport med tilhørende redskabsrum.

Ejendommen opvarmes med pillefyr! Der er allerede separatkloakeret på matriklen - en ikke ubetydelig udgift, som dermed allerede er afholdt! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!

HER ER KORT SAGT EN SÆRDELES SPÆNDENDE EJENDOM MED MASSER AF MULIGHEDER - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:

Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.

Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.

Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!

Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711