Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Østergade 10,

9280 Storvorde

Villa, 116 m2

Fuldskærm

Billig villa i Egense!

Østergade 10, 9280 Storvorde

Billig villa beliggende i hyggelige og rolige omgivelser i Egense med kort afstand til bl.a. friskole, naturbørnehave samt den skønne natur i Lille Vildmose. Det er endvidere nemt til hyggelig færgetur til Hals samt ca. 25 km. til Aalborg. Området er særdeles kendt for den omkring liggende natur i Lille vildmose, Mulbjergene og Tofte skov. Udover naturen har du Limfjorden og Kattegat indenfor kort afstand fra din bolig.

Velkommen til Østergade 10 i Egense. Ejendommen er opført i 1933. Villaen er i 2 plan og har i alt 116 gode boligkvadratmeter, fordelt med 80 kvm. i stueplan og 36 kvm. på førstesalen. Yderligere findes der også et godt udhus på hele 75 kvadratmeter, hvor der bl.a. er garage med el-port, med rig mulighed for en handyman.

Huset er beliggende på en 693 kvadratmeter god grund, som er nem at vedligeholde. Ejendommen ligger i kanten af grunden, så man har en god privat have omkring hele ejendommen.

Ejendommen indeholder i stueplan en entré med opgang til førstesalen. Et køkken med mulighed for spiseplads. Et godt soveværelse. En god stue med indrettet spiseplads og med udgang til udestuen. Og et badeværelse.

Førstesalen indeholder et repos samt 2 gode store værelser med godt lysindfald. Yderligere er der en uudnyttet skunk, hvor der er muligheder til f.eks. at lave en opbevaringsvæg.

Ejendommen opvarmes med oliefyr.

Villaen her udbydes som nævnt til en særdeles skarp pris, og må betragtes som et rigtig godt køb til pengene!

Lyder dette som noget for dig, så skynd dig at kontakte os på tlf: 70 25 66 00, så du kan få en fremvisning allerede i dag!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232