Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Odde Naturpark 84,

9560 Hadsund

Fritidshus, 136 m2

Fuldskærm

Stort kvalitetssommerhus i Helberskov!

Odde Naturpark 84, 9560 Hadsund

I det skønne og attraktive sommerhusområde Odde Naturpark mellem Helberskov by og Als Odde finder vi dette store og meget gennemførte kvalitetssommerhus fra 2009 - huset fremstår velpasset, og præsenterer sig i knivskarpe kontrastfarver overalt!

Et helt ideelt sommerhus til både den store familie og som et investeringsobjekt - her er i hvert fald muligheden for massiv udlejning, hvis man som køber ønsker dette?

Sommerhuset byder på intet mindre end 136 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig, med bl.a. 3 værelser og 2 badeværelser - i praksis opdelt i to særskilte afdelinger! Kort sagt et helt fantastisk sommerhus, hvor alt fremstår særdeles stilrent og i lækre kvalitetsmaterialer - og ikke mindst udført med en særdeles flot finish!

Der er hele vejen igennem tale om et valg af ensartede, matchende og gennemtænkte løsninger! Bl.a. kan nævnes lyse og venlige farver overalt og lofter til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse - tillige en stribe velvalgte tekniske løsninger såsom IHC-styring, Genvex ventilationsanlæg, centralstøvsuger og fibernet, ligesom der er gulvvarme i ALLE RUM, dette via energirigtigt jordvarmeanlæg!!!

Beliggenheden er tilsvarende fantastisk på en 2503 kvm. stor og godt afskærmet grund i bunden af lukket stikvej, primært udlagt med græsplæne og i periferien som hyggelig og idyllisk naturgrund, flot omkranset af buske og træer!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Der er typisk indgang via bryggers/baggang og direkte fra husets granitbelagte plads foran carport. Sommerhuset INDEHOLDER: Kernen af huset rummer stort flot lyst køkken fra Invita, som er i harmonisk åben forbindelse med både stor spise- og opholdsafdeling. To dejlige lyse badeværelser, begge med bruseniché, og det ene tillige med ovenlysvindue. Desuden 3 særdeles gode og regulære værelser, de 2 med direkte udgang! Bryggers/baggang, også med interiør fra Invita. Tillige finder vi i hver sin ende af huset henholdsvis forgang og en fordelingsgang. Overalt fornemmer man, at huset er harmonisk, sammenhængende og usædvanlig gennemført! Og så giver lofterne til kip som nævnt bare en fantastisk rumfornemmelse hele vejen igennem, ligesom døre og store vinduespartier sikrer et perfekt lysindfald overalt!

Udenfor finder vi fin granitbelagt parkeringsplads, stor indbygget carport samt indbygget redskabsrum, hvor bl.a. teknikken til jordvarmeanlæg er samlet. Tillige stort fritliggende udhus/værksted fra 2011. ALLE bygninger er holdt i samme stil! Huset byder på flere store stenbelagte og sammenhængende terrasser, heraf én delvist overdækket og med rigtig god dybde, og med særskilte udgange fra husets stue. Terrasserne giver muligheden for at nyde hele dagen udenfor, lige fra morgensolen titter frem, og indtil den går ned sent om aftenen! Tillige rummer den hyggelige have med stor græsplæne rigtig god plads til privatlivet og forskellige aktiviteter for hele familien!

Sommerhuset er grundigt isoleret, så det kan bruges året rundt! Som nævnt er der gulvvarme i hele huset via jordvarmeanlæg, tillige er der brændeovn i alrummet!

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Odde Naturpark er der desuden kun få kilometer ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Øster Hurup og Hadsund!

Man behøver dog ikke køre helt til Øster Hurup for at opleve en fantastisk badestrand. Et lille stykke uden for kysten ved Kattegat ligger "Lille Mallorca"! Denne lille ø byder på sydhavslignende strand og helt klart badevand! Øen ligger blot ca. 700 meters gang igennem vandet - så pak madkurven i gummibåden og rejs til Mallorca på kun 20 minutter!

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT OG STORT SOMMERHUS I YPPERSTE KVALITET - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...