Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Odde Naturpark 83,

9560 Hadsund

Fritidshus, 68 m2

Fuldskærm

Særdeles velpasset sommerhus med lofter til kip!

Odde Naturpark 83, 9560 Hadsund

I det skønne og attraktive sommerhusområde Odde Naturpark mellem Helberskov by og Als Odde finder vi dette særdeles charmerende, hyggelige og velpassede sommerhus!

Huset er opført i 1985, og rummer i alt 68 velindrettede kvm. - med bl.a. 3 værelser/muligheden for min. 6 sovepladser. Både ude og inde er huset i fineste kvalitet, og fremtræder lyst og venligt overalt - og med en fantastisk rumfornemmelse, da der i alle rum er lofter til kip!

Sommerhuset er beliggende på en skøn delvis naturgrund på 2.683 kvm. Haven er etableret med græsplæne med god plads til aktiviteter for hele familien, og samtidig mulighed for gode og uforstyrrede hyggekroge. Stor sydvendt terrasse, delvist overdækket og med rigtig god dybde, hvor man passende kan sidde til langt ud på sommernatten efter at have nydt aftensolens sidste stråler! Grunden er dejlig lukket, og rigtig pænt omkranset af buske og træer, glidende over i rigtig naturgrund mod syd.

Sommerhuset INDEHOLDER: Entré direkte til fordelingsgang. Hyggeligt køkken i åben forbindelse med stor stue, der rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dette er husets hjerte, og karakteriseret ved dejligt lysindfald fra bl.a. et velplaceret ovenlysvindue, skøn rumfornemmelse pga. lofter til kip, og samtidig synlige spær. Pænt lyst badeværelse med brusebad. Stort soveværelse og yderligere 2 regulære værelser i god størrelse. Sommerhuset er el-opvarmet, og har tillige både varmepumpe og brændeovn!

Desuden carport m/redskabsrum samt yderligere en stor garage med støbt fundament - så her er rigelig plads til både bilen og jollen, fiskegrej, haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv.

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Odde Naturpark er der desuden kun få kilometer ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Øster Hurup og Hadsund!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232