Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Odde Naturpark 16,

9560 Hadsund

Grund, 2546 m2

Fuldskærm

Byg dit nye sommerhus på dejlig ugeneret grund!

Odde Naturpark 16, 9560 Hadsund

Dejlig stor fritidsgrund som spreder sig over 2.546 gode kvadratmeter. Her er der virkelig mulighed for, at du kan bygge dit drømmesommerhus og samtidig have en god placering i stille og rolige omgivelser.

Køber må påregne udgifter til tilslutning af el, vand og varme.

Køber skal tillige påregne at der skal etableres offentlig kloak i løbet af en kortere årrække (omkring år 2025 til 2030).

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Odde Naturpark er der desuden kun få kilometer ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Øster Hurup og Hadsund!

Man behøver dog ikke køre helt til Øster Hurup for at opleve en fantastisk badestrand. Et lille stykke uden for kysten ved Kattegat ligger "Lille Mallorca"! Denne lille ø byder på sydhavslignende strand og helt klart badevand! Øen ligger blot ca. 700 meters gang igennem vandet - så pak madkurven i gummibåden og rejs til Mallorca på kun 20 minutter!

Lyder dette interessant for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf: 70 25 66 00 - VI står klar til at vise ejendommen frem ALLE ugen 7 dage!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232