Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Oasen 9A,

9560 Hadsund

Fritidshus, 60 m2

Fuldskærm

Dejlig velholdt sommerhus i Øster Hurup!

Oasen 9A, 9560 Hadsund

Pæn og velholdt sommerbolig i udkanten af Oasen, ud mod Fruerlundparken, hvor der er masser af liv om sommeren. Huset er dog trukket helt tilbage på grunden, således der er plads til privatliv og mulighed for eksempelvis boldspil på plænen foran huset.

Huset er opført 1973, men sidenhen moderniseret og tillige løbende forbedret. Facaden på huset er udført med beklædning i Blokhusbrædder. Taget er et velholdt eternittag. Et af de gode gamle. Der er udover de eksisterende termovinduer i trærammer, isat enkelte termovinduer i træ-alu rammer.

Huset INDEHOLDER: Entre med støbt gulv med tæppe. Badeværelse med bruseniche (bruseunit = en lukket niche). Værelse med 2 senge og parketgulv samt et skab. Pænt køkken med god stor spiseplads og parketgulv. Værelse med parketgulv og 1 skab. Opholdsstue med parketgulv, brændeovn og udgang til den anden stue (udestuen) i huset. Denne stue passer rigtig godt til huset og er blevet en integreret del af huset. Her er planker på gulvet.

Der er desuden allerede kloakeret på ejendommen!

Endvidere indbygget værksted.

Huset er regulært over det hele, således man får et pænt og velholdt sommerhus, til en rimelig og overkommelig pris.


På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer,
ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.Hvis man bliver træt af at ligge på stranden eller spise is, er der mulighed for en gåtur. I Øster Hurup er der nemlig anlagt kløverstier, hvor der er fire forskellige ruter, alt fra 2,5 km til 12 km. Ruterne starter ved turistbureauet på adressen Havnen 2.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232