Pris

1.075.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.821kr.


Ø Doensevej 8,

9500 Hobro

Boliglandbrug, 152 m2

Fuldskærm

Hyggeligt nedlagt landbrug ved Hobro.

Ø Doensevej 8, 9500 Hobro

Velkommen til Ø.Doensevej 8 9500 Hobro. Et idyllisk nedlagt landbrug, der er beliggende stort set, midt mellem Valsgaard og Ø.Doense. - Der er kun ca. 3 km til Valsgaard skole og Børnehaven Myretuen i Valsgaard. - I Valsgaard er der også en sportshal - spejder aktiviteter, samt gode indkøbsmuligheder i den store nye Spar Butik. Derudover er der gode busforbindelser til Hadsund og Hobro. Både Hobro midtby og motorvejen E45 Nord/Syd kan nås på ca. 10 minutter. Så man stadig er i kort afstand til både byliv, og gode pendler-muligheder.

Ejendommen byder på ca. 1,1 ha jord. Jorden er beliggende omkring ejendommen.

Ved ankomsten til den indre gård bliver du mødt med et inspirerende indtryk, bygninger og et grusbelagt areal. Udover stuehuset med et boligareal på 152 kvm, tæller garagen 64kvm og udbygningerne 367 kvm, der kan bruges til mange formål… f.eks. opbevaring - værksted - dyr m.m

Bruger man fordøren byder huset velkommen indenfor i entre`en, med adgang til til husets hjerte og familiens samlingspunkt, det store køkken/alrum. I åben forbindelse til den rummelige stue, der er nem at indrette med dens planløsning. Til venstre i entreen, er en dør til et værelse.

Går man ind ad bagdøren, er endnu en "entre`", hvorfra der er adgang til husets gæstetoilet.Herfra kan man både gå ud i køkkenet, samt i husets tilbygning fra 1976. der er indrettet med 3 store værelser og opholdsstue, hvor familien har god plads til at hygge sig og slappe af.. Fra dette rum, er der også adgang til stort badeværelse med bruseniche.

Dejlig naturgrund med mange spændende muligheder. Man kan have dyr - gå på opdagelse i naturen - bygge huler - klatre i træer - dyrke økologisk, da der ikke har været brugt sprøjtemidler på ejendommen i over 45 år.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Steen Laursen

Ekstern sælger

steenlau@hotmail.com

23236396