Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Nyvangsvej 1A,

9560 Hadsund

Villa, 99 m2

Fuldskærm

Indflytningsklar villa midt i Hadsund!

Nyvangsvej 1A, 9560 Hadsund

Denne fine villa med børnevenlig placering rummer entré med plads til overtøj og sko. Herfra træder du ind i husets køkken fra 2019, som fremtræder meget moderne med flotte materiale og lyst klikgulv. I køkkenet finder du plads til et spisebord, så hele familien kan samles til aftensmaden. Fra køkkenet er der adgang til huset flotte og lyse stue, hvor hele familien kan samles. Her er der direkte udgang til stor flisebelagt terrasse, hvor du har mulighed for at nyde morgensolen i ugenerte omgivelser. Stuen har flotte nyslebet trægulve.
I huset finder du desuden et værelse til kontor eller børneværelse, et nyrenoveret badeværelse med gulvvarme og vaskefaciliteter. Du finder også et rummeligt soveværelse med skabsvæg. Begge værelser er med nye flotte parketgulve. Fra soveværelset er der direkte udgang til en udestue, hvor det er muligt at nyde sommerens aftner eller blot slappe af med en kop kaffe. Fra udestuen er der direkte adgang til en dejlig have.

Bag huset finder du en lukket og ugeneret have. Haven består af græsplæne og enkelte højbede. Det er nemt at etablere en terrasse på denne side af huset, så du har mulighed for at nyde eftermiddags- og aftenssolen. Foran huset finder du en dejlig terrasse, hvor du kan nyde morgensolen og enkelte bede med planter og buske.

Få meter fra ejendommen finder du en børnehave. Ejendommen er desuden central placeret med blot en lille kilomet til gågaden og indkøbscenteret, samt kort afstand til skole og fritidsaktiviteter. Fra Hadsund er der kort afstand til Hobro, Randers, Aalborg og Aarhus, som alle ligger indenfor maks. en times kørsel. Fra ejendommen finder du med en køretur på kun 20 minutter feriebyen Øster Hurup med vandland og børnevenlige strande.