Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Ny Kastetvej 36,

9000 Aalborg

Villa, 240 m2

Fuldskærm

Superskøn 2 Families hus i Vestbyen.

Ny Kastetvej 36, 9000 Aalborg

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede Villaer i hele Aalborg, med kort afstand til stadion, lystbåde havnen, friluftsbadet, grønne arealer og i gå afstand til Aalborg City, samt adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold foran villaen, så har vi drømmeboligen lige her.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære i byen..

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1925 med meget præsentable adgangsforhold. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden en dejlig nem have med græs og skur til cykel m.v.

Indeholder:

Velkommen indenfor i entré med adgang til lækkert køkken. Køkkenet fremstår flot og stilrent med hvide elementer med alt i hvidevarer og spiseplads. 2 store stuer, der er holdt i den herskabelige stil med højt til loft, stuk samt plankegulve. Flot badeværelse med bl.a. bruseniche i glasbyggesten, væghængt toilet og badekar. Stueplan har foruden stort soveværelse også 2 gode værelser med faste skabe. Lyst og indbydende overalt !

Husets 1.sal: Den hyggelige lejlighed på 1 sal. er 115 kvm, og oser af hygge. Lejligheden er i 2 plan, på 1. salen findes Stort spisekøkken, badeværelse, mellemgang, værelse samt stor vinkelstue, der pt. er opdelt i 2 værelser. Desuden 2 værelser + repos på 2. salen. Fra stuen er der udgang til dejlig sydvendt altan. Lejligheden er med synlige bjælker, og lyse trægulve. Opgang/hall optil 1.sals-lejligheden er nymalet og fremstår særdeles indbydende. Der er desuden en god høj kælder, som er renoveret i 2017 og indeholder, tv-stue/hyggerum/hjemmebar, to disponible værelser og et vaskerum.

Så hvad enten du er investor eller privatperson, som ønsker at bo i egen bolig, så er her den oplagte mulighed !

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666