Pris

230.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.210kr.


Norupvej 73,

8970 Havndal

Villa, 144 m2

Fuldskærm

BILLIGT HUS I NORUP - tæt på fjorden og naturen!

Norupvej 73, 8970 Havndal

Helt centralt i Norup by finder vi denne særdeles billige villa, som fremtræder pænt vedligeholdt. Ejendommen er opført i 1910, oprindeligt i mursten og pudset - siden har den så fået en skalmur i gule sten på den ene endegavl og på facaden mod gaden. Villaen er i to plan, og rummer i alt 144 gode boligkvadratmeter, fordelt med 99 kvm. i stueplan og 45 kvm. på førstesalen.

Huset er beliggende på en nem og overkommelig grund på KUN 370 kvm., primært udlagt med skøn lukket og helt ugeneret gårdhave med lille græsplæne. Desuden havestue og flere udhuse i varierende størrelse, så her er rige udfoldelsesmuligheder for den lille handyman!

I al sin enkelthed har vi her en villa, som for det første er rørende billig - og dernæst rummer ejendommen masser af muligheder i form af de mange kvadratmeter! Og prisen på hele herligheden levner i dén grad plads til, at man som køber kan sætte sit eget præg på huset - her vil det til enhver tid være langt billigere at EJE end at bo til LEJE!

Villaen indeholder følgende:
STUEPLAN - Entré med opgang til førstesalen. Fordelingsgang. Køkken med god spiseplads. Badeværelse med badekar og gulvvarme. Stor vinkelstue, indrettet som henholdsvis spisestue og opholdsstue. Soveværelse.

FØRSTESAL - Trappeopgang/repos. Værelse, pt. indrettet som kontor. Gennemgangsværelse. Soveværelse.

Ejendommen opvarmes med oliefyr og/eller nyere pillefyr (2016). Mulighed for installation af fibernet.

På udenomsarealet finder vi: Hele 7 skure/bygninger i varierende størrelse - indeholdende bl.a. garage, værksted, havestue, fyrrum, vaskerum og redskabsrum.

Villaen er som nævnt beliggende i landsbyen Norup, nær både Hadsund og Mariager Fjord, i absolut gåafstand til bl.a. forsamlingshuset, hvor Norup Gymnastik- og Ungdomsforening har til huse samt desuden direkte nabo til Vindblæs Friskole (børnehave, 0-10. klasse), hvor bl.a. Melodi Grand Prix vinderen Emmelie de Forest har haft sin skolegang! Endvidere beliggende tæt ved Danmarks smukkeste golfbane samt Mariager Fjord. Desuden er der i Norup gode busforbindelser, så det er let at komme til Hadsund og Assens mv. Norup er en ret homogen landsby med ca. 150 husstande, forholdsvis tæt på det hele, fx kun 5 km. til Hadsund, hvor alt i indkøb findes.

Norup havde i øvrigt station på Randers-Hadsund jernbanestrækning fra 1883 til 1969. Stationsbygningen i Norup er bevaret på Norupvej 53. En ca. 8 km lang sti følger banen fra Havndal gennem Norup til Å Mølle ved Mariager Fjord, som ligger kun 2 km fra Norup.
I Norup og omegn er der en meget skøn natur, herunder å-dale og skove med gode muligheder for flotte gå-/løbe-/cykelture mv., bl.a. via den gamle jernbanestrækning. Golfbanen som ligger lige i "baghaven" til Norup er et topmoderne og fuldstændig fantastisk beliggende nyere anlæg, for dem som ønsker sig et sted at udøve en både spændende og oplevelsesrig hobby.

Villaen her udbydes som nævnt til en særdeles skarp pris, og må betragtes som et rigtig godt køb til pengene!!!

Så skynd dig at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på tlf. 70 25 66 00, så du kan få en fremvisning allerede i dag!!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Troels Bove

Ejendomsmægler

troels@tom-pedersen.dk

30205891