Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Nørre Hurupvej 51,

9560 Hadsund

Villa, 100 m2

Fuldskærm

BRANDTOMT - Få forsikringen på kr. 600.000,- til istandsættelse!

Nørre Hurupvej 51, 9560 Hadsund

Spændende og velholdt stråtækt idyl, beliggende på en god stor, lukket og ugeneret grund i det populære sommerhusområde omkring Nørre Hurupvej i Øster Hurup.
Her er fred og ro, selvom der er ret godt gang i byen, specielt om sommeren!

BRANDTOMT:
Det lille top-charmerende hus bare oser af charme udvendigt, hvor stråtaget når så langt ned, så man kan røre det med hænderne.

Indvendigt er alt svedet af og står for en total genopbygning, hvis ikke man ønsker at fjerne hele huset, for at opføre noget nyt.

Huset INDEHOLDER: Entre / bryggers hvor der tidligere var en simpel trappe op til 1. sal og en vaskeplads. Badeværelse med bruseniche og fliser på gulv og vægge. Soveværelse. Køkken og opholdsstue (hyggen er aftaget / ændret til u-hygge). Entre / forgang og toilet.

På. 1. sal findes lille repos samt et værelse og et kammer.

Endvidere fritliggende bygning med garage og udhus. Hertil er bygget et skur, som har ringe værdi og anvendelighed.

Som sommerhus kan ejendommen blive helt enestående.

Du kan lige nå at blive færdig til sommerferien!

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større by.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232