Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Nordvang 26,

9560 Hadsund

Fritidshus, 99 m2

Fuldskærm

Gennemført kvalitetssommerhus i Øster Hurup!

Nordvang 26, 9560 Hadsund

Sommerhuset er netop nu under tilslutning til det offentlige kloaknet - ved hurtig handel betaler sælger den nye skelbrønd til en værdi af næsten kr. 40.000!!!...

Jagten på DIT flotte NYE sommerhus kunne meget vel slutte allerede her???

Opførelsesåret er i de offentlige papirer anført til at være 1971, men… Fakta er, at der INTET er tilbage fra denne tid, som kan forbindes med dette fantastiske sommerhus! Der er med andre ord i løbet af de seneste år opført et helt nyt sommerhus, hvor alt fremstår særdeles stilrent og i lækre kvalitetsmaterialer! Der er hele vejen igennem tale om et valg af ensartede, matchende og gennemtænkte løsninger! Bl.a. kan nævnes lyse og venlige farver overalt, lofter til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse i både værelser og opholdsrum mv. – tillige spotlights/LED-lys i hele huset, Solar-Venti anlæg med solceller, som sikrer det perfekte indeklima, ligesom der er forberedt til gulvvarme i ALLE RUM!!!

Sommerhuset rummer i alt 99 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig – og beliggenheden er tilsvarende god på en dejlig 801 kvm. stor grund i det attraktive og skønne sommerhusområde Nordvang i Øster Hurup.

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Der er indgang enten via overdækket indgangsparti direkte fra husets indkørsel eller via dør i husets østvendte gavl. Sommerhuset INDEHOLDER: Entré med frit udsyn og direkte fordeling til hele huset. Kernen af huset rummer stort flot køkken i lyst højglans, og i harmonisk åben forbindelse med både stor spise- og opholdsafdeling. Dejligt lyst badeværelse med mørke gulvklinker og stor bruseniché. Desuden 3 særdeles gode og regulære værelser med god skabsplads. Overalt fornemmer man, at huset er harmonisk, sammenhængende og usædvanlig gennemført! Og så giver lofterne til kip som nævnt bare en fantastisk rumfornemmelse hele vejen igennem!

Udenfor finder vi fin grusbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Endvidere to gode redskabsrum med masser af plads til haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill mv., ligesom der er en integreret overdækning til fx familiens cykler. For enden mod øst byder huset på en dejlig hyggekrog med stor stenbelagt terrasse, hvor også eftermiddagssolen kan fanges! Ved husets modsatte ende mod vest er der også forberedt til terrasse med udgang fra opholdsstuen. Terrasserne giver muligheden for at nyde hele dagen udenfor, lige fra morgensolen titter frem, og indtil den går ned sent om aftenen! Tillige rummer den hyggelige have rigtig god plads til privatlivet og forskellige aktiviteter – her er bl.a. stor græsplæne med god plads til leg, gyngestativ med klatretårn, hyggelig bålplads, stolper til hængekøje samt et mindre udhus/legehus.

Sommerhuset er grundigt isoleret, så det kan bruges året rundt! Som nævnt er der forberedt til gulvvarme i hele huset via en luft-til-vand varmepumpe som følger med i handlen – et projekt, man som køber, må påregne selv at skulle færdiggøre for egen regning!!!

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT NYT SOMMERHUS - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Nordvang er der via stisystem overskuelig afstand til østkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger! Desuden tager det heller ikke mange minutter at komme ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, legeland og et væld af øvrige butikker.