Pris

630.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.066kr.


Nesgårdsvej 3,

9560 Hadsund

Fritidshus, 83 m2

Fuldskærm

Hyggeligt sommerhus beliggende i fantastisk natur!

Nesgårdsvej 3, 9560 Hadsund

Pænt og velholdt sommerhus i et af de bedste sommerhuskvarterer i Ajstrup. Huset er opført 1973 i lecablokke, som er grov-pudset, så de fremstår rustikke med ru overflade. Her hænger malingen ved. Taget er eternit og vinduerne er termoglas i trærammer.

Der er en hyggelig atmosfære indenfor i huset, som INDEHOLDER: Uopvarmet vindfang hvor gulvet er gjort i udendørs-fliser. Opholdsstue og køkken ud i et. Der er plankegulv i stuen og en brændeovn samt udgang til den dejlige lyse udestue, som har laminatparket på gulvet. Herfra videre udgang til haven samt hele to terrasser, en på hver side af udestuen. Udestuen har termotag, så her bliver en god varme, når solen skinner. Badeværelse med bruseniche og udgang til påklædningsrum med skabe (tidligere sauna). 2 værelser med laminatgulve og i alt 3 sengepladser. 2 senge i det ene værelse og en i det andet.

Endvidere fritliggende værksted og tilsvarende redskabsrum (skurvogn) samt carport med et lukket rum i enden, der kan aflåses.

På bagsiden af huset er bygget en udsigtsterrasse / platform med udsigt til Mariagerfjord.

Beliggenheden er så dejlig, at det næsten ikke kan beskrives med ord - her har vi ganske enkelt en sand perle for naturelskere

Desuden er der gjort klar til fiber.

KORT SAGT ET SPÆNDENDE SOMMERHUS, SOM SKAL OPLEVES VED SELVSYN.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232