Pris

860.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.140kr.


Mosters Vænge 12,

9370 Hals

Fritidshus, 74 m2

Fuldskærm

Super lækkert sommerhus tæt på strand og med plads til hele familien

Mosters Vænge 12, 9370 Hals

Ønsker du at eje et velholdt sommerhus med kort afstand til dejlig familie venlig sandstrand og unik beliggenhed nær den lille hyggelige havne By Hals?

Så har vi drømme-sommerhuset lige her!

Området:

Byen Hals byder på rigtig gode indkøbsmuligheder, byen har bl.a. en skøn lystbådehavn, torv med masser, af små specialbutikker m.v. Er du et rigtigt natur menneske, så er beliggenheden nærmest perfekt, da sommerhuset er beliggende i et smukt grønt område, der indbyder til både gåture, cykling og meget mere.


Ejendommen:

Sommerhuset er en meget velrenommeret ejendom med præsentable adgangsforhold, rigtig gode parkerings forhold. Fantastisk mulighed for afslapning og boldspil med børnene på græsplænen, Sydvendt terrasse der bare indbyder til Grill og hygge.
Sommerhuset er desuden isoleret op til helårsbeboelse.

Indeholder:

Entré som fordelingsgang, badeværelse med bruser, spejle og badeværelsesmøbler, 2 gode værelser med skabe, samt et soveværelse med faste skabe. Sommerhuset har en stor, dejlig og lys opholdsstue med brændeovn, hvor man kan nyde de kølige efterårsdage, samt et stort køkken, i åben forbindelse til stuen, med alt i hvidevare. Herfra er der udgang til den sydvendte terrasse, samt resten af den skønne grønne have.

Til sommerhuset er der desuden et hyggeligt anneks, hvor der er plads til yderligere overnattende gæster.


Fremvisning:

Ring på telefon.: 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666