Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Møllevænget 1,

9510 Arden

Villa, 133 m2

Fuldskærm

Komplet og indflytningsklar 1-plansvilla i Rostrup.

Møllevænget 1, 9510 Arden

Rigtig pæn renoveret 1-plansvilla, beliggende i lukket børnevenligt villakvarter i Rostrup. Byen har lidt af hvert at byde på. Her findes bl.a. en købmandsbutik.

Villaen er opført i gule teglsten og har sidenhen fået et nyt ståltag. Der er gode velpassede trævinduer i huset, med termoglas.

Villaen INDEHOLDER: Bryggers / baggang med klinkegulv og god skabsplads. Disponibelt rum / kontor med klinkegulv og udgang til baghaven. Fordelingsgang med nyt laminatgulv, ask. Soveværelse med indbyggede skabe, laminatgulv og udgang til flisebelagt terrasse og haven. 2 identiske værelser med indbyggede skabe og laminatgulv. Flot badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv samt indbygget skab. Forgang / entre med laminatgulv, garderobeniche og adgang til pænt toilet med opvarmet klinkegulv. God stor vinkelstue, med laminatgulv, ask, brændeovn og udgang til flisebelagt terrasse og haven via 2 døre. Pænt køkken med kogeø, spiseplads og åben forbindelse til stuen.

Indbygget garage med en helt ny el-port samt carport i forlængelse af garagen.

Kun kr. 695.000,00 kontant for en villa, der ser ud som ny...det kan vi ikke sige noget til!

Rostrup ligger mellem Rold skov i nord og Mariager Fjord i syd og i kort afstand til Hadsund, Hobro og Arden. I Rostrup er der skolebus til 4 nærliggende skoler. Rostrup by huser anerkendt privat vuggestue / børnehave, hvor børn fra omegnen - også Hadsund, har deres daglige gang. I Rostrup finder du fred og ro i et bysamfund, hvor der året rundt er mange aktiviteter i det særdeles aktive forenings- og byliv. Rostrup byder på bl.a. på byfester, fællesspisning, ældreaktiviteter, foreninger og et rigtigt godt sammenhold.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232