Pris

1.995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.682kr.


Møllesøvej 9,

9280 Storvorde

Boliglandbrug, 115 m2

Fuldskærm

Landejendom med 10 ha. jord og gode udbygninger!

Møllesøvej 9, 9280 Storvorde

Pæn og velholdt landejendom med 10 ha. jord, som ligger i forlængelse af bygningerne og i et stort regulært stykke. Ejendommen er beliggende i udkanten af Dokkedal, med kort afstand til havet og Mulbjergene. Der er ene gode bygninger på ejendommen, hvor stuehuset danner omdrejningspunktet for de øvrige bygninger og ejendommen i det hele taget.

Stuehuset, som er opført 1954 i røde teglsten, med termovinduer og cementstenstag, ligger midt på gårdspladsen, hvor vejen føres forbi og danner en rundkørsel. Man er således i den situation, at man ikke skal vende på gårdspladsen, for at forlade ejendommen. Det virker rigtig godt og der er etableret en fin forhave, som skærmer ejendommen og specielt stuehuset fra den offentlige vej. Her er stille og roligt, uden at stedet er helt afsondret ...

Stuehuset INDEHOLDER: Entre / forgang med terrazzogulv og trappe til 1. sal samt nedgang til fyrkælderen. Pænt mindre badeværelse med bruseniche og klinker på gulv og vægge. Køkken med spiseplads. Stor stue med spiseplads, ud for køkkenet i den ene ende og med opholdsafdeling i den anden. I stuen er der askeparketgulv. Herfra udgang til den glimrende og lyse udestue, som er helårsisoleret og med bl.a. opvarmet klinkegulv . Denne kan derfor anvendes både sommer og vinter m.v.. Fra udestuen kan man komme direkte ud i haven, som ligger bag bygningerne.

På 1. sal findes: Repos med trapperum og gæsteværelse. Lille fordelingsgang, som eventuelt kan lægges til soveværelset. Kontor / lille værelse og soveværelse med plankegulv.

Udbygningerne består af følgende: Sidebygning med vaskerum med klinkegulv og vaskeplads samt et mindre rum, der indeholder husets olietank, der af nyere dato. Vinkel-udbygning med: Kostald. Depotrum og brænderum. Lade. Gammel svinestald / diverse rum, der egner sig til opbevaring og som ny ejer igen kan vælge at disponere over. Hønsehus og 2 vognporte / garager og et teknikrum.

Endvidere et fritliggende maskinhus, som den nuværende ejer har ladet opføre. Her er tale om en fin og anvendelig udbygning.

Til at supplere ejendommens energiforsyning, er der etableret et 6 KW solfangeranlæg, som ligger på taget af den ene udbygning.

Jorden til ejendommen er p.t. udlejet for ca. kr. 25.000,00 pr. år.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232