Pris

2.995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.711kr.


Minervavej 10,

9310 Vodskov

Villa, 174 m2

Fuldskærm

RENOVERET VILLA MED LYS OG STILSIKKER INDRETNING

Minervavej 10, 9310 Vodskov

VELKOMMEN TIL HAMMER BAKKER!

Her får du en ejendom med et stort fokus på gode kvalitetsmaterialer og et rummeligt og lyst indre.

Villaen er total istandsat i 2021 og gennemført ned til mindste detalje. Her får I bl.a. et skønt køkken-alrum, hvor de stilfulde køkkenelementer fra Svane indbyder til spændende madlavning. Naturligvis med alt i hårde hvidevarer. Alrum og stue er i åben forbindelse med hinanden, og I får her et lyst opholdsrum med store vinduespartier, ovenlys, loft til kip, trægulve af højeste kvalitet og udsigt til Hammer Bakker.

Der er gulvvarme i hele boligen. I stueplan finder I også 2 gode værelser og et badeværelse med bruseniche. Stilen er gennemført med møblement fra Svane.

På første sal er der loft til kip og åbent ned til dele af alrummet og stuen, så der opstår et skønt loungeområde med ovenlys. Etagen kan fungere som en særskilt forældreafdeling med et stort værelse med walk-in og endnu et lækkert badeværelse, der er opført med dobbelt brus og holdt i samme stil, som badeværelset i stueplan. Ejendommen består også af en god kælder, der kan anvendes på utallige måder – her får I tre store disponible rum til jeres rådighed.

Ejendommen har en garage med god plads, og I får en skøn have med terrasse, hvor I kan nyde tilværelsen. Haven fremstår enkel med en græsplæne og let beplantning, der ikke kræver den store vedligeholdelse. Oprindeligt er ejendommen fra 1966, men i dag står den altså skarpt og gennemrenoveret til et helt nyt niveau med en stilfuld og moderne indretning. I den forbindelse vil der blive udarbejdet en ny energirapport.

Ejendommen er beliggende på en lukket villavej, hvor sammenhold og sikkerhed prioriteres højt. Kvarteret er roligt og familievenligt med et stisystem til den lokale skole og det naturskønne område, Hammer Bakker, i baghaven. Grindsted har et helt særligt og aktivt idrætsliv, ligesom skoven som fx kan benyttes til mountainbike, gåture mv. er med til at gøre området til noget særligt.

En stilfuld villa med en lys og harmonisk indretning, der bestemt skal opleves – kontakt Sara for fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sara Holmstrup

Salgschef - Partner

sh@maeglerringen.dk

51414041