Pris

425.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.335kr.


Mellemgade 4,

8830 Tjele

Villa, 136 m2

Fuldskærm

VILLA I MOLLERUP - BILLIG EJENDOM MED MULIGHED FOR AT SÆTTE SIT EGET PRÆG.

Mellemgade 4, 8830 Tjele

Velkommen til Mellemgade 4 i Mollerup. Denne rødstensvilla har et boligareal på 136 m2 fordelt på 80 m2 i stueplan og 56 m2 på 1. sal. Ejendommen er beliggende på en 610 m2 stor grund. garage på 18 m2.

Mollerup ligger ved landevejen mellem Viborg og Randers og har relativt kort til motorvejstilslutningen ved Randers. I området er der adgang til skov og ådal / eng områder. Bakkerne i Hulbæk og Ørum, Nørreådalen, Tjele Skov og en privat hjortefarm i Hulbæk er blandt naturrigdommene i området.

Mollerup bor der ca. 160 borgere, som er pænt fordelt på forskellige aldersgrupper.

Der er ingen skole og børnehave i byen. Børnene fra Mollerup hører til Ørum skole/børnehave (3 km fra Mollerup). Der er skolebus ordning for børn til og med 3. klasse hele året og til og med 7. klasse i vinterperioden.

I Mollerup findes en del mindre erhvervsvirksomheder, bl.a. vognmandsforretning, tømrermestre, murermester samt firmaer indenfor alternativ energi og betonbehandling, ligesom der er flere landbrug i området. Nærmeste dagligvarebutikker ligger i Ørum og i Hammershøj.

Det er nemt at komme til og fra Mollerup med offentlig transport, idet busrute 62 betjener Mollerup med 11 afgange til både Viborg og Randers på hverdage, 6 på lørdage og 4 på søn- og helligdage. Der går også skolebus til skolen i Ørum.

Forsamlingshuset - Mollerup-Hulbæk Kultur- og Forsamlingshus - er byens eneste aktive forening. Derudover er der en jagtforening ved Hulbæk, og i tilknytning til jagtforeningen er der en mindre skydebane (bruges af medlemmerne).

I forsamlingshuset afholdes bl.a. fastelavnsfest, fællesspisning med tænding af byens juletræ og i løbet af året minimum to eller tre andre arrangementer. En gang om året indkaldes til aktivitetsdag, hvor byens borgere inviteres til at give et nap med til vedligeholdelse af huset samt generel oprydning langs vejene i byen. Desuden udlejes huset til private fester og selskaber.

Ud over forsamlingshuset råder byen også over ”Det grønne Område”, som er beliggende i udkanten af byen på Overgårdsvej. Her afholdes Sct. Hans Aften, som er byens højdepunkt, hvor unge og ældre mødes til fælles grill og hygge. På det grønne område er der etableret baner til krolf og petanque. Der er ikke andre fritidstilbud i byen, men her tager både børn og voksne i dag især til foreningerne i Ørum.

De primære kvaliteter i byen er: nærhed til naturen, en aldersmæssigt rimelig blandet befolkning, sammenholdet/fællesskabet på tværs af alder, godt og trygt sted at vokse op for børn, rimelige vedligeholdte og billige huse samt den gode geografiske placering (20-25 km til Viborg, Randers, Bjerringbro og Hobro samt til motorvejen).

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR FREMVISNING.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803