Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Markedsgade 25,

9560 Hadsund

Villa, 78 m2

Fuldskærm

Højtbeliggende rødstensvilla - Særdeles velegnet til udlejning!

Markedsgade 25, 9560 Hadsund

Regulær mindre rødstensvilla, beliggende højt på grunden i Markedsgade. Her er du tæt på byen, fjorden og skoven ikke mindst, med alt i indkøb, hobby aktiviteter samt busforbindelser etc. En oase i centrum af Mariager Fjord, vis a vis Hadsundbroen.

Villaen er opført i 1933 og fremtræder pæn og velholdt over det hele, med bl.a. plastvinduer med termoglas fra 2004 samt regulære rum, med trælofter og tæppebelagte gulve.

INDEHOLDER: Entre / forgang med gulvtæppe. Køkken med spiseplads. Rummet er ikke stort, men til gengæld veludnyttet. Badeværelse med opvarmet flisegulv, fliser på vægge samt bruseniche og plads til en vaskemaskine. Soveværelse med skab, gulvtæppe og udgang til ugeneret flisebelagt terrasse. Hyggelig opholdsstue med gulvtæppe. Værelse med indbygget skab, plankegulv og udgang til den flisebelagte terrasse.

Endvidere et træskur til opbevaring af bl.a. redskaber, bagerst på grunden.

Det vil være muligt at se et ombygningspotentiale i denne villa, idet man mod behørigt godkendelse heraf, fra officiel side, kan bygge ovenpå, eller til den eksisterende bygning.

Særdeles velegnet, som villa med udlejning for øje!
KORT SAGT EN VILLA MED MULIGHEDER – KONTAKT OS FOR EN FREMVISNING PÅ TELEFON NR. 70256600…!

Se mere om Hadsund på www.hadsundby.dk
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232