Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Mariendalsvej 2,

9000 Aalborg

Villa, 121 m2

Fuldskærm

Velholdt familievilla i Vejgård med kort afstand til Aalborg centrum.

Mariendalsvej 2, 9000 Aalborg

Ejendommen er opført i 1925 og fremstår utrolig velholdt men med respekt for de oprindelige, skæve detaljer. Her kan det blandt andet nævnes, at ejendommen fik nyt tag i 2015, ligesom at den er blevet facaderenoveret omkring 2013 og har fået udskiftet alle vinduer.

Boligens 121 kvadratmeter fordeler sig over 1 ½ plan med en veludnyttet tagetage, og dertil får du en rigtig hyggelig have med et stort drivhus, to store disponible rum med indgang fra haven samt smuk gammel beplantning og to terrasser, hvoraf den ene er overdækket.

INDRETNINGEN

Villaens indretning giver mange gode udnyttelsesmuligheder og med hele 4 værelser, er der plads til selv en større børnefamilie.

Fra den store entré kan du bevæge dig ovenpå eller forblive i boligens stueplan, hvor du finder et stort badeværelse på højre hånd med en muret bruseniche samt en vaskemaskine og en tørretumbler. Du kan også træde ind i køkkenet, der er indrettet med charmerende skabslåger og skuffer samt alt i hårde hvidevarer inklusiv en opvaskemaskine.

Boligens hjertet banker i alrummet og den store stue, der ligger i forlængelse af hinanden, og hvor der er rig mulighed for at familien kan nyde mange timer sammen. Stuen er indrettet med en brændeovn og har endvidere udgang til den hyggelige have.

Hvis du bevæger dig ovenpå, finder du tre af boligens i alt 4 værelser, hvilket gør tagetagen oplagt som børne- eller teenage-afdeling, imens forældrene kan slå sig ned i det store værelse nedenunder. De tre værelser på 1. sal er alle udstyret med alkover, hvilket giver lidt ekstra plads at indrette sig på.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666