Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Mariagervej 91,

9500 Hobro

Villa, 130 m2

Fuldskærm

Klassisk villa i Skjellerup - kun ganske få km. fra Hobro.

Mariagervej 91, 9500 Hobro

I udkanten af Skjellerup by, ganske få kilometer udenfor Hobro, ligger denne dejlige rødstensvilla fra 1945. Huset rummer i alt 130 kvm. bolig, fordelt med 80 kvm. i stueplan og 50 kvm. på førstesalen. Desuden 80 kvm. god og anvendelig kælder. Ejendommen er beliggende på en regulær, nem og overkommelig grund på 775 kvm., som er omkranset af hæk og primært anlagt med græsplæne og stor stenbelagt terrasse.

Beliggenheden er fantastisk "kombineret" - dels bynært med max. 5 km. ind til selve centrum af Hobro og dels med den skønneste natur lige i "baghaven"! Den dejlige frie natur og de åbne marker omkranser grunden, og der er et helt frit og ugeneret udsyn ned mod Hobro Østerskov, og lige bag denne dukker skønne Mariager Fjord såmænd op!

Stueplan indeholder følgende:
Fin entre/hall med bl.a. trappen til både førstesalen og kælderen. Dejligt stort køkken, stilfuldt udført i flotte sort/hvide kontrastfarver og med god bord- og skabsplads. Fint nyere badeværelse med mørke klinker og lys bruseniché. Stue og vinkelstue i delvist åben forbindelse med hinanden - begge fremtræder lyst og venligt med bl.a. flotte lyse originale plankegulve. Så her er rigelig plads til både spise- og opholdsafdeling! Fra vinkelstuen er der udgang til haven via "udestue"/træterrasse af ældre dato!

Førstesalen rummer udover repos et stort og flot nyere badeværelse med lyse klinker og dejlig stor bruseniché. Stort soveværelse i hele husets bredde og med loft til kip + synlige bjælker, hvilket giver en helt fantastisk rumfornemmelse. Desuden endnu et godt og regulært værelse. Skulle familien mangle et værelse, kunne den "snilde håndværker" evt. overveje en opdeling af det store soveværelse?

Kælderen er på hele 80 kvm. og fremtræder i særdeles fin stand med hvide vægge og hvidmalede gulve, dette udført i en god og slidstærk kvalitet. Kælderen er opdelt i 3 rum af varierende størrelse, så kun fantasien sætter grænsen for udnyttelsen! Der er i hvert fald rig mulighed for både opbevaring, vaskerum og evt. et multirum?

Desuden dejlig stor carport på 56 kvm. incl. stort integreret værksted/redskabsrum.

EJENDOMMEN UDBYDES HER TIL EN "KNIVSKARP PRIS", SOM OGSÅ LEVNER MULIGHED FOR AT SÆTTE SIT EGET PRÆG PÅ HUSET - ELLERS ER DEN BARSKE VIRKELIGHED, AT DU IKKE FÅR RET MEGET HUS FOR UNDER MILLIONEN I OG OMKRING HOBRO!!!...

SÅ KORT SAGT - HER ER DRØMMEBOLIGEN, HVOR DU FÅR "DET HELE TIL DET HALVE" - TÆT PÅ BYEN OG SAMTIDIG UDE MED FRISK LUFT, NATUR OG FRIHED OMKRING SIG!!!...

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Skjellerup by ligger som nævnt kun ganske få kilometer udenfor Hobro, hvor vi finder alt, hvad hjertet begærer - bl.a. skønt og indbydende bymiljø, kultur, sportsfaciliteter, skoler, gymnasium, flot gågade med et væld af butikker og et skønt havnemiljø, som danner en smuk ramme omkring bunden af Mariager Fjord!

Fra Skjellerup er der desuden kort afstand - 7 km.! - til nærmeste motorvejsafkørsel lige før Sønder Onsild, så du kommer hurtigt til både Aalborg, Randers og Århus!

Læs mere om Hobro og det skønne område på: https://www.visitmariagerfjord.dk/nordjylland/hobro-vikingernes-hjemstavn