Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Mågevej 4,

9560 Hadsund

Villa, 115 m2

Fuldskærm

Exceptionel beliggenhed på vandsiden i Øster Hurup!

Mågevej 4, 9560 Hadsund

Spændende og særdeles velbeliggende villa i Øster Hurup!

Vi kan her tilbyde en grund/en villa, som kun sjældent udbydes til salg - vi befinder os på vandsiden i Øster Hurup by, og beliggenheden er intet mindre end exceptionel! Fra huset her på den lukkede stikvej Mågevej er der kun godt og vel 200 meter ned til Kattegats blå bølger! Desuden er grunden dejligt tilbagetrukket fra Kystvejen, så her er alle muligheder for fred, ro og privathed! Samtidig er beliggenheden også helt central, idet der kun er få hundrede meter ind til kernen af Øster Hurup by!

Grunden er dejlig lukket og på 1135 kvm. Den er primært udlagt med græsplæne og enkelte bede, men byder også på en del større træer samt gode solvendte terrasser og hyggekroge!

Ejendommen ligger lige i periferien, hvor området byder på både helårsboliger og sommerhuse! I praksis er det også her kun fantasien, som sætter grænsen for de fremtidige anvendelsesmuligheder - ejendommen kan naturligvis til enhver tid anvendes som helårsbolig, men da der ikke er bopælspligt i Mariagerfjord Kommune kan den også bruges som flexbolig eller decideret fritidshus!

Selve villaen er opført i 1960, og rummer 115 kvm. bolig, som INDEHOLDER: Fra delvist overdækket terrasse er der indgang til entré/gang med fordeling til resten af huset. Ældre, men brugbart køkken med spiseplads. Badeværelse med brusebad og gulvvarme. Stor vinkelstue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Soveværelse med god skabsplads. Endvidere et mindre værelse.

Desuden kælder på 35 kvm. i god og anvendelig højde - denne indeholder pt. vaskerum samt yderligere to disponible rum.

Foran huset ligger muret udbygning på 30 kvm., som er adskilt i to, og pt. anvendes som henholdsvis garage og redskabsrum.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232