Pris

175.000kr.

Ejerudgift pr. md.

242kr.


Lysevej 7,

9560 Hadsund

Grund, 670 m2

Fuldskærm

RØRENDE BILLIGT i Helberskov by!

Lysevej 7, 9560 Hadsund

Velkommen til Lysevej 7, en grund i Helberskov, som er beliggende hyggeligt og harmonisk blandt allerede eksisterende huse og landejendomme!

Grunden byder på 670 kvadratmeter, og er delvist lukket i form af omkransende hæk, træer og buske. Desuden er det en nem og overskuelig grund, da den primært er udlagt til græsplæne.

Bemærk tillige, at grunden allerede er tilsluttet det offentlige kloaknet, så der undgås både det hermed forbundne byggerod og ikke mindst en betydelig omkostning på ca. kr. 50.000,-! Der er heller ingen udgifter til byggemodning og øvrige tilslutninger, idet der i forvejen er både el, vand, kloak og varme på matriklen!

Grunden er særdeles velbeliggende i Helberskov og i naturskønne omgivelser.

Der medfølger det på grunden værende hus af ældre dato - dette er på 70 kvadratmeter. og må betragtes som et decideret "håndværkertilbud"! Der medfølger yderligere også en carport. Som køber vælger man naturligvis selv, hvorvidt man vil renovere og bygge videre på dette, men de fleste vil med stor sandsynlighed fjerne huset?


Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallolorca.
I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallolorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget.
I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.


VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711