Pris

175.000kr.

Ejerudgift pr. md.

242kr.


Lysevej 7,

9560 Hadsund

Grund, 670 m2

Fuldskærm

RØRENDE BILLIGT i Helberskov by!

Lysevej 7, 9560 Hadsund

Velkommen til Lysevej 7, en grund i Helberskov, som er beliggende hyggeligt og harmonisk blandt allerede eksisterende huse og landejendomme!

Grunden byder på 670 kvadratmeter, og er delvist lukket i form af omkransende hæk, træer og buske. Desuden er det en nem og overskuelig grund, da den primært er udlagt til græsplæne.

Bemærk tillige, at grunden allerede er tilsluttet det offentlige kloaknet, så der undgås både det hermed forbundne byggerod og ikke mindst en betydelig omkostning på ca. kr. 50.000,-! Der er heller ingen udgifter til byggemodning og øvrige tilslutninger, idet der i forvejen er både el, vand, kloak og varme på matriklen!

Grunden er særdeles velbeliggende i Helberskov og i naturskønne omgivelser.

Der medfølger det på grunden værende hus af ældre dato - dette er på 70 kvadratmeter. og må betragtes som et decideret "håndværkertilbud"! Der medfølger yderligere også en carport. Som køber vælger man naturligvis selv, hvorvidt man vil renovere og bygge videre på dette, men de fleste vil med stor sandsynlighed fjerne huset?

Helberskov by er en typisk landsby - karakteriseret ved et stærkt sammenhold og fællesskab, hvor alle føler sig velkommen! Byen har bl.a. en meget aktiv borgerforening, som løbende afholder en række arrangementer i både "Sandgraven" og det hyggelige forsamlingshus "Thulstedhus"! Såfremt man trænger til at komme lidt ud at spise, er både Cafe Odden, Lodsens Gaard og Jægerhuset gode bud herpå, og de ligger alle i overkommelig afstand fra ejendommen! Her er desuden kun 2,5 km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb.

Helberskov er et utrolig naturskønt område, som specielt henvender sig til dig, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå!

VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711