Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Lysevej 4,

9560 Hadsund

Villa, 143 m2

Fuldskærm

RØRENDE BILLIGT i Helberskov by - og nu også med helt NYT pillefyr!

Lysevej 4, 9560 Hadsund

EJENDOMMEN HAR NETOP FÅET INSTALLERET HELT NYT PILLEFYR AF MRK. TWIN HEAT - EN INVESTERING TIL KR. 50.000 - MEN PRISEN PÅ HUSET ER STADIG DEN SAMME!!!

KUN KR. 545.000 - HERMED DEN BILLIGSTE PRIS PR. KVADRATMETER I HELE HELBERSKOV OG ALS ODDE!!!

KVADRATMETERPRIS PÅ KUN KR. 3.707 - CHOKERENDE BILLIGT, NÅR VI SAMTIDIG KIGGER PÅ KVALITETEN OG MULIGHEDERNE!!!

KAN ANVENDES SOM BÅDE HELÅRSBOLIG / SOMMERHUS / FLEXBOLIG - HELT EFTER EGET ØNSKE, KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSEN???


I den hyggelige landsby Helberskov finder vi denne fine rødstensvilla.

Ejendommen er opført i 1897, og efterfølgende skalmuret med en klassisk rød sten - derefter tilbygget i 1986 samt løbende moderniseret med bl.a. plasticvinduer og døre samt vedligeholdelsesfrie gavle og inddækninger.

Ejendommen har 143 velindrettede boligkvadratmeter i 2 plan. Endvidere carport og stort udhus, indrettet som henholdsvis fyrrum og værksted.

Grunden er på 481 kvm., med overskuelig have udlagt med græsplæne, hyggelig stenbelagt lukket gårdhave med god plads til både havemøbler, grill mv. og legeområde, så hele familien kan være samlet!

Ejendommen INDEHOLDER: Baggang/bryggers. Stort lyst og rustikt køkken/alrum med masser af skabe og bordplads samt god spiseplads. Lyst badeværelse med hvide klinker. Dejlig lys stue med fin plads til både spise- og opholdsafdeling samt udgang til terrassen/gårdhaven. Stort værelse. Forgang med opgang til 1. salen, som indeholder repos og værelse samt soveværelse.
Hele ejendommen er holdt i venlige lyse farver, og man føler sig straks velkommen overalt i huset!

Helberskov by er en typisk landsby - karakteriseret ved et stærkt sammenhold og fællesskab, hvor alle føler sig velkommen! Byen har bl.a. en meget aktiv borgerforening, som løbende afholder en række arrangementer i både "Sandgraven" og det hyggelige forsamlingshus "Thulstedhus"! Såfremt man trænger til at komme lidt ud at spise, er både Cafe Odden, Lodsens Gaard og Jægerhuset gode bud herpå, og de ligger i gåafstand fra ejendommen! Her er desuden kun 2,5 km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb.

Da der ikke er bopælspligt i Mariagerfjord Kommune kan ejendommen også bruges som fleksbolig eller decideret fritidshus! Her er "rigtig meget hus for pengene" sammenlignet med de mange traditionelle sommerhuse i området!

Helberskov er et utrolig naturskønt område, som specielt henvender sig til dig, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå!