Pris

875.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.366kr.


Lundgårdsvej 9,

9510 Arden

Villa, 130 m2

Fuldskærm

God og hyggelig villa beliggende centralt i byen!

Lundgårdsvej 9, 9510 Arden

Villaen fremtræder rigtig flot og med mange gode løsninger. Du får således flere godt hyggekroge både inde og ude. Og du får således også flere terrasser, så der er mulighed for at nyde alle solens timer.
I stueplan på villaen får man en god stor lys entré, der giver adgang til alle rummene i stueplan. Du får en rigtigt godt og lyst køkken med spiseplads til hele familien og med direkte udgang til den hævede terrasse, hvor der er rig mulighed for at holde nogle gode grillfester. Derudover får du også et godt lyst badeværelse med gulvvarme, 2 værelser, hvor det ene benyttes til soveværelse og har skabsvæg. Og til slut i stueplan får du husets store lyse vinkelstue, hvor der er plads til både at slappe af i sofaen efter en lang dag på job, men ligeledes også plads til en spiseafdeling. Fra stuen er der udgang til den 18 kvadratmeter store udestue, hvor der er mulighed for at nyde udsigten udover haven og de bagvedliggende marker.
I den 90 kvadratmeter store kælder får man ligeledes et rigtig fint og lyst badeværelse med gulvvarme, og desuden er der 4 rigtig gode disponible rum. Desuden for du et rigtig fint og stort vaskerum, hvor der også er udgang til et fryserum samt en trappe der fører op til indkørslen.
Tilhørende huset får du en rigtig god carport med tilhørende redskabsskur, og derudover får du et rigtig fint opbevaringsrum/værksted bagerst i haven, med plads til alt værktøjet.
Villaen er blevet rigtig godt vedligeholdt og har senest fået nymalet og algebehandlet tag i sommeren 2020. Og yderligere er der blevet hulmursisoleret i 2018.
Rostrup ligger mellem Rold skov i nord og Mariager Fjord i syd og i kort afstand til Hadsund, Hobro og Arden. I Rostrup er der skolebusser til 4 nærliggende skoler. Rostrup by huser anerkendt privat vuggestue / børnehave, hvor børn fra omegnen - også Hadsund, har deres daglige gang. I Rostrup finder du fred og ro i et bysamfund, hvor der året rundt er mange aktiviteter i det særdeles aktive forenings- og byliv. Rostrup byder på bl.a. på byfester, fællesspisning, ældreaktiviteter, foreninger og et rigtigt godt sammenhold.

Lyder den hyggelige villa, centralt beliggende i Rostrup som noget for dig. Så tøv endelig ikke med at give os et kald på tlf: 70 25 66 00! – Vi glæder os til at vise den frem alle ugens 7 dage!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232