Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Lollandsgade 9,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 61 m2

Fuldskærm

Super lækker 2-værelses i Øgadekvarteret

Lollandsgade 9, 9000 Aalborg

Nu har du muligheden for at blive ny nabo til Østre Anlæg og bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til Aalborg City, AUC, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold på gaden, så søger du drømmeboligen er den lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden Øgadekvarteret taler for sig selv idet man har skøn natur, midt i byen, med Østre Anlæg som nabo - Et område der er oplagt til gåture rundt om søen. Øgadekvarteret er perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1939/2005 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, opbevaringsrum på 7 kvm. På loftet og 6 kvm i kælder. Skøn lukket fælles gårdhave hvor man kan nyde de lange sommer aftener ved grillen.

Indeholder:

Lejligheden er er inden for de sidste par år blevet renoveret med bl.a. nyt køkken fra JKE design med dertilhørende gode hvidevarer. Badeværelse med flot skabsarrangement, nye klinker og bruseniche. Vægge og lofter tapetseret med filt, skjulte ledninger og stikkontakter er skiftet, nye radiatorer og blotlagte vægge i ”New York” stil. Dermed får man er lejlighed med minimal vedligeholdelse mange år frem - lejligheden er derfor en oplagt mulighed som forældrekøb, udlejning eller blot til den kræsne køber med sans for detaljer. Lejlighedens rum er opdelt med køkken for sig selv, hvor der her er integreret opholdsplads og blotlagt New Yorker væg. Fra køkkenet har man let adgang til lejlighedens rummelige stue, der har et fantastisk lysindfald fra de sydvestvendte vinduespartier og plads til både spise og opholdsarrangement. Fra fordelingsgangen har man endvidere adgang til godt nyrenoveret badeværelse med god bruseniche og et stort soveværelse med masser af skabsplads

En rigtig spændende indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 9813 2666 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666