Købsaftale underskrevet

Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Lindevej 2,

9620 Aalestrup

Villa, 145 m2

Fuldskærm

Solid og nydelig villa med god planløsning!

Lindevej 2, 9620 Aalestrup

Solid og nydelig villa med god planløsning!

Et indbydende og velholdt hus i et roligt parcelhuskvarter står med sine gule mursten og nydelige facade yndefuldt klar til jeres overtagelse med en god planløsning, en 80 kvadratmeter stor kælder og mulighed for at sætte jeres eget præg.

Fra entréen ud mod gangen åbner hjemmet sig op med et køkken, en stor vinkelstue, tre værelser og soveværelse og et badeværelse, og kælderen byder yderligere på et badeværelse og gode disponible rum. Gennemgående for huset er, at I får god plads at folde jer ud på, og især opholdsarealerne binder familien sammen. Køkkenet giver endda plads til et bord, men også i stuen lader spisebordet gæster melde ind. Stuens vinkling opdeler arealerne, således at I får god plads til flere miljøer, hvor brændeovnens salige knitren kan nydes, og som om det ikke er nok, smelter ude- og indearealer sammen på fornemste vis med den direkte udgang ud på den vestvendte terrasse. Værelserne får I med store vinduer, der sørger for et dejligt lysindfald, og kælderens meget anvendelige kvadratmeter kan blandt andet danne rammerne for teenageren, opbevaring eller måske træningsrum?

Haven er charmerende og byder både på græsareal med pletvise træer og skøn bevoksning fra buske med smukke sprudlende knopper og en dejlig terrasse, hvor middagen med fordel kan nydes. På den praktiske side kan også bilerne køres ind i og stå tørt og godt fra den pæne og indbydende indkørsel.

Fra det rolige kvarter slynger sig gode stisystemer nærved, så I både kan komme rundt til hverdagens fornødenheder i skønne Aalestrup, som alle kan nås på en radius af en kilometer fra hoveddøren, samt rundt i det grønne landskab med frodige marker og stor himmelhvælving foran jer. Hobro befinder sig 20 minutter herfra, og Viborg og Aalborg kan nås med henholdsvis 30 og 40 minutter.

Lindevej 2 er altså et dejligt hus med et væld af spændende muligheder, som I kan forme og udvikle lige efter egne ønsker og drømme.