Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Lindalsvej 11,

9560 Hadsund

Ejerlejlighed, 115 m2

Fuldskærm

Velbeliggende 3-værelses ejerlejlighed i Hadsund!

Lindalsvej 11, 9560 Hadsund

En aldeles pragtfuld ejerlejlighed, med små 100 kvm. bolig i Hadsund Midtpunkt.

Det findes simpelthen ikke bedre i Hadsund og slet ikke til de penge!

Moderejendommen er den velkendte Hadsund Midtpunkt fra 1988, opført i røde teglsten og med termovinduer i alle plan. Taget på moderejendommen er netop gennemgået og renoveret for et anseeligt beløb, på ejerforeningens regning naturligvis!

Selve ejerlejligheden ligger på 1. sal. Det er øverst oppe, hvortil man kommer via egen trappe, som er flot udført i en solid betonkonstruktion og med stålgelænder. Her er lav vedligeholdelse og høj brugsværdi samt endnu højere slidstyrke.

Inde i den velindrettede ejerlejlighed starter man i den gode brede og rummelige entre, der er ret lækker og indbydende og som har fine indbyggede skabe samt et flot og slidstærkt stavparketgulv. Fra entreen adgang til værelse / soveværelse, ligeledes med indbyggede skabe og med pænt lyst parketgulv. Endvidere opholdsstue med lyst parketgulv og adgang til den store dejlige tagterrasse. Badeværelse med bruseniche og gråt flisegulv samt hvide fliser på væggene. Hertil en god plads til vaskesøjlen. Lyst og lækkert soveværelse med parketgulv og indbyggede skabe samt udgang til tagterrassen.

Ejerlejligheden er lys og indbydende!

Med i købet får man retten til en P-plads i gården, hvor man kan parkere sin bil forneden ejendommen samt et kælderrum på 4 kvm. til opbevaring.

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232