Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Lille Amerika 20T,

8883 Gjern

Fritidshus, 80 m2

Fuldskærm

Dejlig renoveret fritidshus i naturskønne Landal!

Lille Amerika 20T, 8883 Gjern

Det er med glæde, at vi nu kan byde jer velkommen indenfor på Lille Amerika 20T, der er beliggende nord for Silkeborg i et helt unikt og smukt landskab med kuperet terræn og bakker. Fritidshuset er beliggende ved feriecentret Landal Søhøjlandet, der sikrer jer aktiviteter for hele familien sommeren lang - her kan I se frem til både vandaktiviteter, legepladser, fart og spænding samt afslapning på den internationale 18-huls golfbane.

Med nøglerne til dette charmerende hus kan I glæde jer til en veldisponeret plantegning, hvor huset har gennemgået en flot renovering i 2021. Huset byder på god udnyttelse af de i alt 80 kvm. Her venter jer to gode værelser, to badeværelser, der fremstår meget moderne og stilrene, samt et dejligt køkkenalrum kombineret stue med terrasse i begge sider. Her er god plads til, at familien kan samles, og det hele fremstår velholdt og klar til at skabe sommerminder på tværs af generationer!

Fritidsboligen har en skøn hjørnegrund for enden af bygningen, der sikrer privatliv og afskærmning fra naboer på trods af det travle ferieområde. Omgivelserne er grønne og rolige, og så snart I ankommer, kan I mærke freden sænke sig over jer, mens dagligdagens stress og jag kommer mere og mere på afstand.

Området er et attraktivt feriemål grundet det velbesøgte feriecenter, der sikrer jer underholdning selv på regnvejrsdage med både indendørs legeland, vandland m.m. På samme tid er fritidshuset placeret i et meget naturskønt område, der formår at opfylde den helt rette feriestemning, som de fleste jagter forgæves! Her kan I besøge det nærliggende BMT spor eller udsigtspunktet Randershøj. Nærmeste by er Gjern, der byder på både dagligvare- og specialbutikker, idrætscenter og spisested. Herudover er der kun godt 15 km til Silkeborg!

Med denne bolig har I både mulighed for selv at udnytte ferierne her, mens I kan også leje den ud og på den måde nyde godt af lejeindtægterne! Velkommen til!