Pris

1.495.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.334kr.


Læsøgade 18,

9560 Hadsund

Villa, 205 m2

Fuldskærm

Flot og velholdt familievilla i Hadsund!

Læsøgade 18, 9560 Hadsund

Rigtig dejlig rødstensvilla i Læsøgade - Ø-gadekvarteret, som er et af de mest populære kvarterer, centralt beliggende i Hadsund. Villaen er opført 1945 og sidenhen løbende både forbedret og renoveret. Der er bl.a. sat en fin 1. sal på ejendommen. Herudover er der bl.a. lagt et nyt tegltag på ejendommen, for nogle år siden, ligesom der på et tidspunkt er isat nye vinduer.

Herudover er de fleste detaljer meget velbevarede, fra den gang huset var "ungt". Bl.a. kan nævnes det flotte sildebensparketgulv samt de flotte døre med facetslebne glasruder i. Begge dele virkelig tiltalende detaljer, udover de mange andre, som kan opleves i huset.

Det hele er passet godt på, velvedligeholdt og i det hele taget på ingen måde overladt til tilfældighederne. Indvendigt som udvendigt er villaen i en rigtig fin stand.

Villaen INDEHOLDER: Vindfang med klinkegulv. Dejlig lys entre / hall med sildebens-parketgulv, garderobeskab og nedgang til kælderen. Lyst og tiltalende strygeværelse (kontor / værelse) med vinyl på gulvet. Opholdsstue med brændeovn og plankegulv. God stor spisestue med sildebensparket og trappe til 1. sal, dobbelt glasdør til stuen og i åben forbindelse til "salonnen", hvorfra der er udgang til den fine lille hyggelige træterrasse og haven. Badeværelse med bruseniche og vinyl på gulvet. Viktualierum med klinkegulv. Pænt lyst og meget velholdt køkken, med en god spiseplads.

På 1. sal findes: Stor fin repos med plankegulv og god plads til f.eks. en kontorniche. Flot velindrettet og velpasset badeværelse med bruseniche. 2 rigtig gode og store værelser med plankegulv. Stort soveværelse med plankegulv og fjordudsigt.

Kælder med: Indgangsrum. Depotrum med klinkegulv. Værksted. Disponibelt rum i fuld boligstandard (værelse), med opvarmet klinkegulv. Pænt toilet med klinkegulv. Depotrum.

Endvidere "rustikt" ældre udhus, som dog er sat pænt i stand og fremtræder flot og indbydende. Uundværlig på sådan en ejendom. Brændeskur-/ cykelskur og flisebelagt terrasse.

En ejendom som skal opleves - det er indvendigt at "magien" starter…!

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232