Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Læsøgade 10,

9560 Hadsund

Villa, 117 m2

Fuldskærm

Villa med udsigt til fjorden!

Læsøgade 10, 9560 Hadsund

Usædvanlig dejlig og velindrettet villa i 3-plan!

Beliggenheden er god - Læsøgade - Ø-gadekvarteret i Hadsund. Dejligt stille og roligt villakvarter centralt i byen. Herfra er der kort afstand til indkøb, gågaden, kulturcenteret, fjorden med broen og ikke mindst skolen og Hadsundhallerne samt idrætspladsen og meget mere. I Hadsund findes et bredt udbud af idrætsfaciliteter, hvor flere foreninger rangerer på et højt niveau internationalt. Bl.a. kan nævnes. Hadsund Roklub, hvor de dygtigste roere konkurrerer med de bedste i verden.

Hadsund er omgivet af en smuk afvekslende natur, med fjorden der skærer lige igennem byen og med skønne kuperede skovområder på næsten alle sider.
Fra en stor del af rummene i villaen, er der en smuk udsigt til Mariager fjord i indtil flere perfekte motiver (Havnø, udsejlingen og fjorden foran ejendommen).

Villaen er i 3 plan og INDEHOLDER i stueplan: Entre / forgang med klinkegulv og trappe til 1. sal og underetagen / kælderen. Pænt gæstetoilet. Værelse med plankegulv (rummet er tidligere en del af stuen og kan blive det igen). Køkken med klinkegulv og en fin spiseplads samt udgang til skøn terrasse, der drejer rundt om huset og ender melllem bygningerne; villa og garage. Det skal man opleve. Opholdsstue med plankegulv, brændeovn og udgang til terrassen (fra "den anden ende"). På 1. salen er der: Repos med plankegulv. Værelse med plankegulv og skab. Badeværelse med badekar og bruseniche. Soveværelse med synlige hanebåndsbjælker, gode indbyggede skabe og udgang til terrasse med den dejligste fjordudsigt. Den velindrettede og yderst velholdte kælder har klinkegulve med gulvvarme og indeholder: Trapperum med klinkegulv og skabe. Bryggers / baggang med plads til vaskesøjle og opvarmet klinkegulv samt indbyggede skabe. Herfra udgang til haven. Kontor / værelse med laminatgulv. Stort værelse i fuld boligstandard og med gulvtæppe. Lille thekøkken / forrum med laminatgulv. Stort værelse i fuld boligstandard og med gulvtæppe.

Endvidere flot muret dobbelt-garage og ligeledes dobbelt carport. Alle udenomsarealer er flotte velanlagte og velplejede med flisebelægning, terrasser, bede med granitbelægning og mindre græsplæne, så der ikke er så meget der skal klippes.

Den skønneste rødstensvilla i 3 plan, med gode terrasser og kroge, hvor man altid kan finde læ og hvor man nyder fritiden og weekenderne.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232