Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Lærkevej Væltesbakke 19,

9560 Hadsund

Fritidshus, 94 m2

Fuldskærm

Hyggeligt sommerhus i hjertet af Øster Hurup!

Lærkevej Væltesbakke 19, 9560 Hadsund

Her kan vi tilbyde et særdeles spændende sommerhus til salg i det dejlige lukkede område på Væltesbakke, som er ét af Øster Hurups allerbedste og mest attraktive sommerhuskvarterer! Et lukket, naturskønt og fredfyldt område - og samtidig helt tæt på både østkystens bedste badestrand og kernen af Øster Hurup by med alle dens mange muligheder! Kort og godt er der i lige linje kun ca. 500 meter til Kattegats blå bølger - og kun ca. 800 meter til centrum af byen!

Det hyggelige og velpassede sommerhus er beliggende på Lærkevej. Huset er opført i 1974, og herefter løbende renoveret og vedligeholdt. Huset er opført i træ, med eternittag og malet i en klassisk flot mørkegrøn farve. Sommerhuset rummer hele 94 kvm., og med bl.a. 3 værelser, da man på et tidspunkt har integreret tidligere udestue i selve huset!

Beliggenheden i Væltesbakke er intet mindre end fantastisk! Sommerhuset er placeret på en dejlig grund på 810 kvm. Haven er primært udlagt med græsplæne, og samtidig dejlig lukket og omkranset af hæk. Desuden er der anlagt en fin flisebelagt terrasse mod vest, hvor både eftermiddags- og aftensolen kan nydes!

SOMMERHUSET ER ALLEREDE TILSLUTTET DET OFFENTLIGE KLOAKNET - ligesom der også er indlagt fibernet!!!

Vi byder hermed indenfor i det hyggelige sommerhus! Der er indgang fra husets nordside. Sommerhuset INDEHOLDER: Pænt lyst køkken i åben forbindelse med stor stue, hvor der er god plads til både spise- og opholdsafdeling. Her er også husets brændeovn placeret. Stor integreret udestue, hvorfra der er udgang til haven mod både syd og vest. Mindre fordelingsgang. Pænt badeværelse med brusekabine. 3 gode og regulære værelser. Integreret redskabsrum med særskilt indgang fra terrassen mod vest.

Nyere carport fra 2009, opført fuldstændig i stil med selve sommerhuset. Denne er på 20 kvm., og med tilhørende værksted og redskabsrum på også 20 kvm. - så her er god plads til både bil og cykler, grill, plæneklipper, haveredskaber, havemøbler osv.

HER ER KORT SAGT ET SPÆNDENDE OG SÆRDELES VELBELIGGENDE SOMMERHUS - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se i øvrigt meget mere om Øster Hurup på:
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232