Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Lærkevej 5,

9550 Mariager

Villa, 119 m2

Fuldskærm

Indflytningsklar villa i Assens!

Lærkevej 5, 9550 Mariager

Rigtig fin villa, der er indflytningsklar!

Her er god plads og en dejlig indretning i denne villa, som er opført 1959 og tilbygget i 1996. Herudover er villaen løbende forbedret og moderniseret med bl.a. døre, vinduer, tag og murstensfacade.

Indenfor i villaen finder man følgende rum: Entre / gang med flisegulv. Badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv. Køkken i åben forbindelse til stuen. Opholdsstue med plankegulv og spiseplads / spisehjørne. Værelse med plankegulv. Soveværelse med plankegulv og indbyggede skabe, med låger på ruller (skydelåger). Fra opholdsstuen går man et par trin ned (i tilbygningen fra 1996, som passer rigtig godt til resten af huset). Her finder man den fine fjernsynsstue med klinkegulv og udgang til den udmærkede træterrasse, som er ugeneret. Fra fjernsynsstuen adgang til et dejligt soveværelse med plankegulv og indbygget skab, via en lille gang med et skab og klinkegulv. Gangen fører ligeledes til toilet med klinkegulv.

I kælderen findes: Trapperum. Indgangsrum, med udgang til haven og den store grund. Depotrum. Fyrrum med stokerfyr. Afdeling med bolig enhed (... til en teenager). Her er pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Lille køkken med en lille spiseplads. 2 sammenhængende rum med gulvtæppe.

Ude på den store grund, findes et drivhus samt et åbent skur til plæneklipper.

Assens ligger ca. 6 kilometer fra Hadsund og 18 kilometer til Hobro. Assens har en meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen, alt lige fra den lokale brugs, pizzaria, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole til 9.klasse, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen m.v. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse! Lige udenfor Assens finder du Saltfabrikken. Saltfabrikken har sin egen havn og er den eneste i Danmark. Herfra eksporteres omkring halvdelen af produktionen til de øvrige nordiske lande, men der leveres også salt til både husholdningen, men også til de frosne landeveje.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232