Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Kystvejen 38,

9560 Hadsund

Villa, 73 m2

Fuldskærm

Velbeliggende forretningsejendom - midt i feriebyen Øster Hurup!

Kystvejen 38, 9560 Hadsund

Markant og velbeliggende forretningsejendom!

"Det blå hus" er en velkendt og velbeliggende ejendom midt i feriebyen Øster Hurup. Her har i en årrække været restaurant og cocktailbar samt en fin tøjforretning i sidebygningen. Stedet udbydes nu til salg!

Hovedbygningen der er totalt renoveret for ca. 10 år siden, fremstår pæn og velholdt, idet dog bemærkes, at udvendigt træværk trænger til afrensning og maling. Hovedbygningen er en flot muret bygning, med smukke dannebrogsvinduer. Facaden er pudset og blå-malet. På taget er der et fint listetækket paptag. Sidebygningen er ligeledes pudset og malet. Sidebygningen har eternittag.

Ejendommen indeholder udover den fritliggende bygning med dametøjsforretning, hovedbygningen med restaurant.. I restauranten findes et pænt stort, men hyggeligt kundelokale med en bar i det ene hjørne og god plads til kunderne. Tilstødende kundelokalet findes en gang, hvorfra der er adgang til 2 pæne kundetoiletter. Direkte fra kundelokalet er der adgang til et anretterrum, der fører videre til restaurant køkkenet. I forbindelse med køkkenet er der ligeledes en lille gang med udgang til baghaven samt et medarbejdertoilet i forbindelse med gangen.

På 1. salen i hovedbygningen findes en lejlighed på brutto 73 kvm. som består af et køkken med åben forbindelse til stue, et pænt stort soveværelse og et badeværelse med bruseniche. Fra lejligheden er der udgang til en dejlig stor lækker tagterrasse, der er ugeneret, set i forhold til Kystvejen.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232