Pris

798.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.318kr.


Kystvejen 161,

9560 Hadsund

Villa, 173 m2

Fuldskærm

Flerfamilieshus eller udlejningsejendom i Øster Hurup

Kystvejen 161, 9560 Hadsund

Velkommen til Kystvejen 161 lidt udenfor Øster Hurup. Her får du en stor villa, flerfamilieshus, eller udlejningsejendom, her er der virkelig mange muligheder. Hele herligheden byder på 234 kvadratmeter boligareal med yderligere 138 kvadratmeter udhus.

Selve boligen byder på 3 lejligheder, hvoraf der findes 2 i stueetagen samt en på 1.sal. Lejligheden på 1.sal er en 3-værelses lejlighed på godt 77 veludnyttede kvadratmeter med udgang til en dejlig vestvendt altan. I lejligheden findes der et godt lyst køkken-alrum, med plads til en god sofagruppe, hvor du kan slappe af efter arbejde. Der findes yderligere et stort lyst badeværelse med lyst elementer og klinker på gulvet.

Lejlighed 1 i stueetagen er omkring 60 kvadratmeter. Her finder du et badeværelse i lyse elementer, 2 gode værelser, en stor stue, samt et fint køkken.

Lejlighed 2 i stueetagen er på HELE 96 gode kvadratmeter, her får du en god stor lejlighed, hvor du ankommer i en stor entré, hvor du kan gå ind i køkkenet samt badeværelset. Badeværelset et stort og i fine lyse elementer. Fra badeværelset går turen videre ind i køkkenet, hvor der er mulighed for, at åbne op, og lave et fint køkken-alrum. Lejligheden byder desuden på 3 gode værelser, samt en stor stue, hvor der er udgang til egen terrasse, og udsigt til haven.

Udbygninger er der nok af, herpå ejendommen finder du 138 kvadratmeter udhus, hvor der er mange anvendelsesmuligheder. Her kan du lave værksted, bruge det til opbevaring eller måske endda lave en ekstra lejlighed. Udhuset har desuden uudnyttet overetage.

Alt i alt er dette virkelig en ejendom der SKAL opleves!!

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232