Pris

2.495.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.443kr.


Korsikanerskoven 3,

9560 Hadsund

Fritidshus, 100 m2

Fuldskærm

Knivskarpt sommerhus beliggende på 1. række.

Korsikanerskoven 3, 9560 Hadsund

Knivskarpt sommerhus beliggende på 1. række.

Huset indeholder køkken med gode opbevaringsmuligheder og fantastisk bordplads, 2 store og lyse soveværelser med indbyggede skabe, flot badeværelse med bruseniche og godt med skabsplads, lyst og imødekommende bryggers samt stor stue/alrum med Morsø brændeovn til de kolde dage, et enestående lysindfald fra de store vinduespartier og en udgang til en stor træterrasse, der omkranser huset, hvor du kan sidde ude og nyde den skønne udsigt og høre bølgernes skvulpen. Huset har hele tre overdækkede terrasser. Træterressen giver mulighed for at nyde solen hele dagen lang. I hele huset er der lofter til kip, hvilket skaber en fantastisk rumfornemmelse. Huset er isoleret til helårsbeboelse, med bl.a. god varmepumpe og brændeovn til de lidt koldere dage.

På den store grund er der god plads til at ungerne kan hygge sig med en masse dejlige udendørsaktiviteter - desuden er godt skur med god opbevaringsplads.

Her er en absolut éner, som ikke findes magen til mange andre steder - skal opleves!

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.

Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. kørsel herfra.

I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskov-bjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mini Mallorca. I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og
1300 m lang.

Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711