Pris

1.575.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.380kr.


Kongeørnen 16,

9280 Storvorde

Fritidshus, 72 m2

Fuldskærm

Kvalitetssommerhus fra 2016 i Egense - med stort udlejningspotentiale!

Kongeørnen 16, 9280 Storvorde

Her kan vi præsentere et virkelig spændende sommerhus, som kun sjældent kommer til salg!

Det hele er ganske enkelt forenet i ét - unik beliggenhed i 2. række til fjorden, næsten nyt hus i fineste kvalitet og et stort udlejningspotentiale!

Vi befinder os i det særdeles eftertragtede og rolige område Kongeørnen i Egense, som er karakteriseret ved kort afstand til både Limfjordens smukke vand og den altid attraktive Østkyst. Sommerhuset er placeret i 2. række til fjorden, og har således kun ganske kort afstand og en blændende udsigt til vandet, hvor man kan nyde de store skibe glide roligt forbi med kurs mod/fra Aalborg! Samtidig er der et helt fantastisk fint kig ind mod det hyggelige havnemiljø i Hals og Egense!

Sommerhuset er et ”Lilje-hus”, hvilket i sig selv borger for kvalitet, funktionelle løsninger, lækkert udstyr og ikke mindst energi-rigtighed!

Det gennemførte kvalitetssommerhus er opført i 2016, og byder på 72 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig + yderligere en stor hems, hvorfra der er panoramaudsigt udover fjorden, og som bringer husets kapacitet op på i alt 8 sovepladser! Kort sagt et helt fantastisk sommerhus, hvor alt fremstår særdeles stilrent og i lækre kvalitetsmaterialer! Der er hele vejen igennem tale om et valg af ensartede, matchende og gennemtænkte løsninger! Bl.a. kan nævnes lyse og venlige farver overalt og lofter til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse!

Et helt ideelt sommerhus til brug for både familien selv og evt. som et investeringsobjekt - fx har huset i de seneste år udlejet for mellem kr. 60.000 og kr. 70.000 via Novasol!

Huset er beliggende på en 1.221 kvm. stor grund, blot udlagt med græsplæne og fortsat åben, da hele udstykningen er af nyere dato - så her kan man som køber sætte sit eget præg!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Der er indgang via den overdækkede terrasse mod fjorden og direkte fra husets indkørsel.
Sommerhuset INDEHOLDER: Kernen af huset rummer flot køkken i skarpe kontrastfarver, som er i harmonisk åben forbindelse med både spise- og opholdsafdeling i stuen. Dejligt lyst badeværelse med bruseniché og gulvvarme. Desuden to særdeles gode og regulære værelser samt ét lidt mindre værelse. Tillige er der etableret en fin hems, som giver mulighed for et par ekstra sovepladser! Overalt fornemmer man, at huset er harmonisk, sammenhængende og usædvanlig gennemført! Og så giver lofterne til kip som nævnt bare en fantastisk rumfornemmelse hele vejen igennem, ligesom døre og store vinduespartier sikrer et perfekt lysindfald overalt, og samtidig en unik panoramaudsigt udover Limfjordens smukke vandspejl!

Sommerhuset er grundigt isoleret, så det kan bruges året rundt! Det er el-opvarmet og har desuden både varmepumpe og brændeovn! Der er indlagt fibernet i huset!

Udenfor finder vi et integreret redskabsrum på 5 kvm., så her er plads til lidt opbevaring. Huset byder på en stor delvist overdækket træterrasse i forbindelse med indgangspartiet! Desuden stor stenbelagt og pænt afskærmet terrasse med udgang fra køkkenet. Terrasserne giver muligheden for at nyde hele dagen udenfor, lige fra morgensolen titter frem, og indtil den går ned sent om aftenen! Tillige rummer den regulære grund/have rigtig god plads til forskellige aktiviteter for både børn og voksne!

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Huset er i øvrigt allerede tilsluttet det offentlige kloaknet - herved sparer man som køber dén udgift på ca. kr. 50.000, som stort set alle andre sommerhusejere ned langs østkysten må påregne at blive mødt med indenfor en overskuelig fremtid!

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT NYT SOMMERHUS I FINESTE KVALITET - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG!!!...

RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Når man befinder sig i Egense ligger mange glæder og oplevelser lige udenfor døren! Fra det hyggelige færgeleje kan man sejle til Hals og fx besøge det kendte loppemarked eller spise på én af byens gode restauranter. Den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr - ligesom også Mulbjergene er et vartegn for storslået natur! Eller hvad med at have en båd liggende i lystbådehavnen? Få minutter fra sommerhuset ligger Egenses gode købmand, som har åbent alle ugens dage! Desuden kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou, ligesom Aalborg og storbyens muligheder kun ca. 20 minutter væk!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711