Pris

496.000kr.

Ejerudgift pr. md.

625kr.


Klydevej 11,

8950 Ørsted

Grund, 1318 m2

Fuldskærm

Norddjursland, sommerhus grund med havudsigt

Klydevej 11, 8950 Ørsted

Grunden ligger i 3. række fra havet. I får panorama udsigt til Kattegat fra jeres stue og fra grunden. Også når der er bygget hus på de foran liggende grunde.
Kontakt os og hør hvordan. Bestil en fremvisning og se ved selvsyn, at I har panorama udsigten.

Grunden er byggemodnet med kloak, vand og vej.

Der er ca. 5 km. til landsbyen Ørsted, hvor Indkøb kan gøres. Djurs Sommerland ligger få minutters kørsel fra St. Sjørup Strand.

Jeres nye fritidshus kan placeres, så I har panorama havudsigt fra stuen og fra terrassen. Huset kan opføres så I fra terassen har dag- og aften solen sammen med havudsigten. Her er en af de få muligheder tilbage, for at erhverve en kystnær fritids grund med havudsigt til en fornuftig pris.

St. Sjørup ligger på halvøen mellem Randers Fjord og Kattegat, Det er ren natur uden store og støjende veje.

St. Sjørup Strand er natur og med en børnevenlig strand. Her er fred og ro samt et rigt dyreliv. Ingen trafikstøj. Kun lyden fra dyrlivet. Anskaf jer en lille båd og sejl til den nærliggende Randers Fjord.
Fra stranden er der en storslået udsigt langs Djurslands og Himmerlands kystlinje. Udflugten kan gå til Randers med besøg i Randers Regnskov. I kan benytte Voer-Mellerup færgeoverfart på jeres tur til Randers. Besøg Lübke Golf eller tag børnene med til Djurs Sommerland. På jernbane museet i Alingåbro kan i leje skinnecykler og køre på den gamle Randers jernbane. I kan også leje en kano og sejle i kano på Allingå. Rene naturoplevelser.

St. Sjørup Strand ligger i skøn natur uden diskoteker og anden larm og alligevel tæt på turistattraktionerne.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Niels Peter Nørøxe

Ejendomsmægler MDE

niels@tom-pedersen.dk

40251113