Pris

496.000kr.

Ejerudgift pr. md.

625kr.


Klydevej 11,

8950 Ørsted

Grund, 1318 m2

Fuldskærm

Norddjursland, sommerhus grund med havudsigt

Klydevej 11, 8950 Ørsted

Jeres nye sommerhus kan placeres, så I har havudsigt fra stuen og terrassen. Grunden ligger i 3. række med en meget kort gåtur til Kattegat.

Her er en af de få muligheder som er tilbage, for at erhverve en kystnær fritidsgrund med havudsigt og en børnevenlig strand uden sten. Yderst er der en stor sandrevle, som er velegnet til solbadning. Ind mod land kan børnene bade og ud mod havet bliver det hurtigt dybt. Stadig uden sten.

Fra stranden er der en storslået udsigt langs Djurslands- og Himmerlands kystlinjer. Der er få km. til Randers Fjord med færgebyerne Udbyhøj og Voer, Besøg Lübke Golf eller tag børnene med til Djurs Sommerland eller Randers Regnskov. På Allingåbro turistkontor kan I få oplysninger om Djurslands mange turistattraktioner. På jernbanemuseret i Allingåbro kan I leje skinnecykler, og køre på den gamle Randers Jernbane. I kan også leje kanoer og sejle på Allingå.

St. Sjørup Strand ligger i skøn natur uden diskoteker og anden larm ,og alligevel tæt på turistattraktionerne. Huset kan opføres, så I fra terrassen har dags- og aftenssolen sammen med havudsigten.

Grunden er byggemodnet med offentlig kloak og vand.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Niels Peter Nørøxe

Ejendomsmægler MDE

niels@tom-pedersen.dk

40251113