Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Kløvervænget 8,

8970 Havndal

Villa, 110 m2

Fuldskærm

Skøn 1-plans villa i Havndal!

Kløvervænget 8, 8970 Havndal

Rigtig regulær 1-plansvilla på 110 kvm. + en udestue (som ikke er godkendt). Alt sammen velindrettet og velpasset.

Villaen er opført 1976 i gule teglsten og med et fint cementstenstag. I 1980 er den fritliggende murede garage kommet til. Senere er der tilbygget en udestue, ligesom villaens vinduer er udskiftet til plast-/termovinduer. Blot for at nævne de store forandringer.

Villaen INDEHOLDER: God bred og lys entre / forgang med gulvtæppe. Badeværelse med bruseniche. Soveværelse med indbyggede skabe og tæppe på gulvet. Stort værelse med gulvtæppe. Værelset har tidligere været 2 værelser, men er lagt sammen til et stort rum. Det kan dog sagtens opdeles igen, uden de store omkostninger forbundet herved. Køkken med spiseplads og parketgulv. Bryggers / baggang med skabe og en god vaskeplads. Fin lys og indbydende opholdsstue med tæppebelagt gulv samt en flot nyere pille-brændeovn og udgang til den fine udestue.

Endvidere fritliggende muret garage i gule teglsten, så den matcher villaen.

Haven rundt om villaen er flot, velanlagt og velpasset.

Køber skal selv, for egen regning og risiko sørge for, at udestuen godkendes og påføres ejendommens offentlige dokumenter, såfremt dette ønskes.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SKØNNE EJENDOM FOR DIG - OG VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Byen Havndal har det hele, lige fra dagpleje, børnehave, skole, SFO, fitnesscentre, idrætsanlæg og hal, godt foreningsliv og meget mere. Desuden et fint udbud af forretninger i form brugs, bager, slagter og frisører! Havndals beliggenhed er meget central med kun 10 minutters kørsel til Hadsund, ca. 20 minutter til Randers, og tilsvarende kort afstand til både Mariager og Hobro! Omkring byen finder vi endvidere masser af smuk natur, hvor bl.a. cyklen og løbeskoene kan luftes!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232