Pris

1.795.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.466kr.


Kastetvej 54,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 83 m2

Fuldskærm

MODERNISERET LEJLIGHED MED GOD BELIGGENHED I VESTBYEN .

Kastetvej 54, 9000 Aalborg

I hjertet af Vestbyen udbyder vi nu en moderniseret lejlighed i to plan, der ligger tæt på Vestre Fjordpark og Skudebådshaven. Her kan I flytte ind i charmerende og velholdte lokaler med synlige bjælker og mulighed for at indrette et walk-in closet i bunden af overetagens værelse.

I underetagen er boligen indrettet med et godt køkken fra 2013, der står skarpt og stilrent med hvide elementer i et moderne design og en sort bordplade, som giver en flot kontrast. I får alt i hårde hvidevarer og har mulighed for at etablere et alrum med en spiseplads i den afdeling, der på plantegningen er anført som disponibelt rum. Stuen er lys og velholdt med fine trægulve, hvide vægge og synlige bjælker fra bygningens konstruktion, og loftet er udsmykket med en diskret stuk. Overetagen har et hyggeligt værelse med skrå vægge og mulighed for at indrette et walk-in-closet i bunden af rummet. Her er også adgang til et moderniseret badeværelse med en separat bruseniche; det er endnu et lyst og indbydende rum med et møblement, der passer til køkkenets indretning, så der opstår en rød tråd i boligen.

Ejendommen, der blev opført i 1923, har en dejlig gård med græsplæne og mulighed for at opholde sig ude i sommerhalvåret. Der er anlagt en terrasse, hvor I kan invitere venner og familie på grillaften, ligesom I kan sidde i solen langs muren, hvor en bred flisegang også er etableret. Til lejligheden er der knyttet et kælderrum på fire m2 og et loftsrum på tre m2, og I kan tilgå loftet fra boligens overetage, hvorfra der også er adgang til bagtrappen.

Vestbyen er en attraktiv bydel i Aalborg med nem adgang til et skønt havnemiljø, der tæller både et parkområde og en spændende havn. Der er flere indkøbsmuligheder tæt på ejendommen, og I vil bo 400 meter fra stationen, ligesom flere busforbindelser vidner om en beliggenhed med let adgang til offentlig transport. I har gode betingelser for at dyrke motion i området, der byder på både stadion, fitnesscenter og vand- og kulturhus med svømmehal, hvis I da ikke er mere til en løbetur langs havnen.

En lys, moderniseret lejlighed, som vi glæder os til at vise jer.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sara Holmstrup

Salgschef - Partner

sh@maeglerringen.dk

51414041