Pris

4.250.000kr.

Ejerudgift pr. md.

3.780kr.


Kastetvej 23,

9000 Aalborg

Erhverv, 214 m2

Fuldskærm

Udlejningsejendom i Vestbyen.

Kastetvej 23, 9000 Aalborg

Ønsker du at eje en af de mest eftertragtede ejendomme i hele Aalborg, med kort afstand til stadion, lystbådehavnen, friluftsbadet, grønne arealer og i gåafstand til Aalborg City, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold på gaden (Først til Mølle), så har vi ejendommen lige her.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt hvis man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig reel ejendom opført i 1899 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren (Først til Mølle). Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, Skøn lukket fælles gårdhave hvor man kan nyde de lange sommer aftener ved grillen.

Indeholder:

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder fordelt på ejerlejlighed nummer et som indeholder lejlighed i stuen på 55 kvm. Med eget badeværelse og toilet, køkken samt stue mod gaden og soveværelse mod gården. 1 sal. Indeholder også 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, toilet m.v. Der er desuden afhøvlede gulve i begge lejligheder.

Ejerlejlighed nummer 2: Indeholder stor flot lejlighed på 104 kvm. Med eget køkken og bad samt toilet.

En rigtig spændende indbydende ejendom, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666