Pris

1.245.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.160kr.


Kærvej 3,

9620 Aalestrup

Villa, 165 m2

Fuldskærm

Særdeles flot og indflytningsklar villa med skøn ugeneret gårdhave!

Kærvej 3, 9620 Aalestrup

Velkommen til Kærvej 3 i Aalestrup, som byder dig velkommen indenfor i en fantastisk flot villa fra 1881. Ejendommen er løbende moderniseret med bl.a lyse lofter med spots, nyt køkken fra 2016, slebne orginale plankegulve i spisestue og stue, gulvvarme i badeværelse og bryggers samt nyt gulv i køkkenet.

Indenfor bydes du velkommen i en flot bryggers med adgang til stort køkken, fra køkkenet er der åbent ind til spisestue. I stueplan finder du desuden en stor stue, entré og stort rummeligt badeværelse. På 1. sal finder du 3 gode rummelige værelser, hvor af det ene har walk-in med plads til tøj og opbevaring. Til sidst finder du et dejligt repos, som nemt kan fungere som et kontor eller legeværelse til børnene.

Udenfor finder du en rigtig hyggelig gårdhave, hvor du har mulighed for at nyde aftentimerne under den overdækket terrasse og samtidig plads til at børnene kan bolde sig i den rummelige have. Til huset hører også et isoleret udhus indrettet med værksted og en carport med tilhørende skur.

Boligens beliggenhed er helt i top - med en placering i et roligt beboerområde er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og ro. Men ro er ikke det eneste, denne herlige lokation har at tilbyde, den ligger også centralt, med under 500 meter til skole, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og friluftsbad. Desuden byder beliggenheden også på rig mulighed for gåture i naturskønne omgivelser, med skov indenfor 1 kilometer af hjemmet. Man er også tæt på de større byer med kun 15 minutter i bil til Aars eller 30 minutter til Viborg.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803