Pris

1.195.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.485kr.


Kærvej 22,

9500 Hobro

Villa, 124 m2

Fuldskærm

FLOT VILLA MED GOD BELIGGENHED

Kærvej 22, 9500 Hobro

FLOT VILLA PÅ 124 M2 MED GOD BELIGGENHED MELLEM HOBRO OG VIBORG.

Den flotte og lyse bolig i Onsild byder indenfor i en entre med opgang til førstesalen og nedgang til kælder. Fra entreen kommer man ind i den store stue med plads til spiseplads og fjernsynsområde. Stuen har et godt lysindfald, brændeovn og åben forbindelse til køkkenet. Via det rummelige og funktionelle køkken er der udgang til fantastisk terrasse og ugeneret have, hvor mange gode timer kan nydes med afslapning og aktiviteter. Endvidere indeholder stueplan også et stort og lækkert badeværelse med bruseniche.
På 1. sal finder du stort repos, to gode værelser, hvoraf det ene har åben forbindelse til Walk-in closet.
Kælderen er indrettet med gang, to disponible rum, vaskerum, teknikrum og badeværelse med bruseniche. Fra kælderen er der udgang til indkørsel.

På den 990 m2 store grund findes også et godt og stort udhus på 72 m2 med mange anvendelsesmuligheder, samt en dobbeltgarrage som er delt således at den ene del anvendes til brændeskur.

Onsild har børnepasning, skole, sportshal og indkøbsmulighed.
For pendlere er Onsild et godt valg da der kun er ca. 30 km. til Viborg og via den nemme adgang til motorvej E45, kan de større byer som Aarhus og Aalborg nås indenfor kort tid.

Sælger har oplyst, at der er separatkloakeret.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR FREMVISNING!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sussie Sørensen

Ejendomsmægler

sussie@maeglerringen.dk

26808527