Pris

675.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.490kr.


Kærvej 1,

9560 Hadsund

Villa, 168 m2

Fuldskærm

Særdeles velindrettet og indflytningsklart hus i Veddum!

Kærvej 1, 9560 Hadsund

På Kærvej i Veddum by, finder du dette pæne og velholdte hus i to plan, som præsenterer sig flot ude som inde. Villaen er opført i 1936, men er løbende vedligeholdt og moderniseret - så den fremtræder indflytningsklar. Senest er facaden flot vandskuret.


Huset rummer i alt 168 gode og velindrettede boligkvadratmeter, fordelt på to plan - med henholdsvis 100 kvm. i stueplan og 68 kvm. på førstesalen. Foruden dette rummer huset også en kælder på 100 m2. Udover selve huset er der også en garage på 20 kvm., en carport på 15 kvm og et udhus på 6 kvm., at finde på den 1.725 kvm. store grund!


Huset fremtræder generelt lyst og tidløst - og indeholder:
Stueplan: Entré / fordelingsgang med trappe op til førstesalen - som byder på fin plads til sko og overtøj, alt imens der fra entréen er adgang til resten af husets rum. Fra entréen er der adgang til et stort køkken/alrum. Køkkenet fremstår generelt lyst og tidløst og har alt i hårde hvidevarer, bl.a. opvaskemaskine. Fra køkkenet er der åbent til spiseafdelingen som har et super godt lysindfald fra vest - herfra er der desuden udgang til en vestvendt terrasse, hvorfra solens stråler kan nydes. Foruden køkken/alrummet må husets "hjerterum" siges at være den lyse og gode stue - her har man åbnet op med et ”hul i væggen” ind til køkken/alrummet, hvilket giver en fornemmelse af mere åbenhed mellem de to rum. Desuden består stueplan af et værelse med en god størrelse til eksempelvis kontor eller børneværelse samt et tidløst badeværelse med separat bruseniche - med hvide klinker samt lyse materialer. Der er udgang fra køkken/alrummet til en lille repos med trappe ned til kælderen, hvor opbevaringspladsen er udnyttet til fulde.
Førstesal: Trappeopgang/repos som igen er godt udnyttet til opbevaring m.m. Desuden er der 2 gode regulære værelser, samt et stort soveværelse med rigelig plads til både dobbeltsengen samt skabsplads. Desuden et stort badeværelse med separat bruseniche, igen holdt i lyse materialer.
Kælderen: Denne er IKKE godkendt til beboelse. Der er dog tale om en kælder med hele 5 disponible rum - så her er rigeligt med opbevaringsplads eller mulighed for eksempelvis et træningsrum, hobbyrum, værksted eller lignende. Herudover er der også et stort vaskerum i kælderen med både vaskemaskine og tørretumbler - samt rigeligt med plads til også at tørre tøj. Der er fra kælderen også udgang til haven.

Haven er primært udlagt med græs og er godt lukket af med hegn, buske, træer og beplantning - så man kan føle sig privat. Her er tale om en børnevenlig have, som samtidig er nem at vedligeholde. I haven er også at finde den hævede vestvendte terrasse, et skur, carport samt garage.
Kort sagt er der her tale om et flot, lyst, velholdt og indflytningsklart hus, som typisk henvender sig til en familie eller parret der ønsker ekstra god plads. Samtidig udbydes ejendommen til en god pris, som står i skærende kontrast til priserne i de større byer. Her kan ALLE være med!
Huset opvarmes ved fjernvarme!

Til ejendommen medfølger nabogrunden Kærvej 3, hvilket tilføjer 560 kvm ekstra til ejendommens originale grundareal på 1.665 kvm.

Landsbyen Veddum er kendt som et dejligt lokalsamfund med et helt unikt sammenhold, hvor byen i dén grad støtter op om både handelsliv og de forskellige aktiviteter, som byen kan byde på. I centrum ligger Dagli´ Brugsen, så alle dagligvarer er lige ved hånden. Desuden børnehave, skolebus lige ved døren, fitnesscenter (THOR Motion og Samvær i den gamle husflidsskole), Kulturhus (nok bedst kendt som Veddum Sal!). Og så skal vi naturligvis ikke glemme de lokale helte i Veddum IF - Stadion og klubhuset har altid været et fantastisk samlingspunkt i den skønne landsby. Fra Veddum og til nabobyen Skelund er der etableret belysning på cykelstien!

VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232