Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Jagtvej 27,

9560 Hadsund

Villa, 137 m2

Fuldskærm

Velindrettet familievilla i Skovkvarteret i Hadsund!

Jagtvej 27, 9560 Hadsund

Jagten på DIT flotte NYE HJEM kunne meget vel slutte allerede her???

Her kan vi præsentere en særdeles spændende og velindrettet nyere familievilla i det altid attraktive Skovkvarter i Hadsund - og samtidig udbydes ejendommen til en KNIVSKARP PRIS!

Vi er nærmere bestemt på Jagtvej, hvor villaen er placeret på en lille lukket stikvej. Ligesom resten af Skovkvarteret er Jagtvej karakteriseret ved sine små hyggelige grusbelagte veje, som i sig selv appellerer til, at folk kører ordentligt - og dette er naturligvis med til at skabe et roligt og særdeles børnevenligt område! Med træer og blandet bevoksning til alle sider ånder hele området af fred og ro, hygge og idyl!

Den dejlige villa er opført i 1999 i ét plan, og rummer 137 gode boligkvadratmeter, fremragende indrettet uden nogen form for spildplads. Kort sagt en fantastisk planløsning - stort lyst køkken/alrum med god spiseplads og dejlig stor stue i forsænket plan i kernen af huset, og desuden hele 4 værelser/soverum samt 2 badeværelser! Alt sammen gennemtænkt placeret med mulighed for opdeling i en separat børne- og voksenafdeling, idet værelser og badeværelser ligger i hver sin ende af huset!

Villaen er skønt beliggende på en 822 kvm. stor familievenlig grund, som samtidig er dejlig lukket og omkranset af bøgehæk. Haven er primært udlagt med græsplæne og enkelte buske, og rummer god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret en stor solvendt stenbelagt terrasse, ligesom der er skabt flere dejlige hyggekroge. Kort sagt en skøn have, som virkelig opfordrer til udelivet for både store og små!

Vi byder hermed indenfor i den spændende villa! Der er typisk indgang via bryggers/baggang, når man kommer fra husets carport. Villaen INDEHOLDER: Kernen af huset rummer stort lyst køkken/alrum med god spiseplads. Køkken-alrummet er i harmonisk åben forbindelse med dejlig stor lys stue i forsænket plan. Store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald i både køkken/alrum og stue. Fra opholdsstuen er der udgang til terrassen/haven. Desuden klinkebelagt bryggers/baggang, som byder på fin plads til sko, overtøj, vaskemaskine, tørretumbler mv. Umiddelbart herfra fordeling til dejligt lyst badeværelse med bruseniché samt 3 gode og regulære værelser i fin størrelse. I husets modsatte ende finder vi en særskilt afdeling, bestående af entré/forgang, dejligt stort badeværelse med bruseniché samt stort soveværelse. Huset opvarmes med fjernvarme, og der er GULVVARME I ALLE RUM! Udvendigt er træværket (gavle og inddækninger) netop malet, så malerpenslen skal ikke svinges de første mange år!

Udenfor finder vi en fin granitbelagt indkørsel direkte til integreret dobbelt carport. Desuden dejligt isoleret udhus med god plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT OG INDFLYTNINGSKLART PARCELHUS TIL BØRNEFAMILIEN - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Jagtvej er der overkommelig afstand til både skole, fritidsinteresser og kernen af Hadsund by!

Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!