Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Jægerskoven 66,

9560 Hadsund

Fritidshus, 58 m2

Fuldskærm

Hyggeligt og meget velpasset sommerhus på fantastisk naturgrund!

Jægerskoven 66, 9560 Hadsund

I Jægerskoven, Helberskov finder vi dette meget autentiske og velbeliggende sommerhus!

Hvis du samtidig søger et sommerhus med hygge, sjæl og originalitet - så behøver du såmænd ikke kigge længere end lige her!

Det hyggelige og særdeles charmerende sommerhus er opført i 1977, og er senere tilført en tilbygning i 2007. Huset rummer i alt 58 gode kvadratmeter bolig - den nye del byder på dejligt lyst badeværelse med gulvvarme og et stort lyst soveværelse, mens den gamle del fremstår meget autentisk og oprindelig, men særdeles velpasset! Udvendigt fremstår sommerhuset meget nænsomt vedligeholdt og passet med maling osv. i en grad, som vi faktisk sjældent ser!

Sommerhuset er placeret højt over grundens niveau på en stor solid muret sokkel - og i øvrigt er beliggenheden skøn og idyllisk på en naturgrund på 1777 kvm. og med lettere kuperet terræn, som giver grunden et både spændende og unikt særpræg! Her er i særklasse fred og ro, og man føler sig fuldstændig i pagt med den skønne natur!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Der er typisk indgang via den dejlige overdækkede terrasse og direkte fra husets indkørsel. Sommerhuset INDEHOLDER: I den oprindelige del af huset finder vi ældre køkken i åben forbindelse med stue, som rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Desuden mindre værelse samt éntre, der fungerer som husets alternative indgang. I den nye del byder huset på dejligt lyst badeværelse med brusekabine og gulvvarme og et stort lyst soveværelse. Adgangen til soveværelset er via et af husets oprindelige værelser, som nu også er gennemrenoveret med lyse lofter, vægge og trægulv - med lidt fantasi kan dette gennemgangsværelse dog snildt rumme en sovesofa eller anvendes som walk-in afd.?

På det dejlige kuperede udenomsareal kan man nyde mange stunder på den skønne overdækkede terrasse med frit kig udover natur og dyreliv!

Desuden er der udefra adgang til fint integreret og isoleret redskabsrum på 4 kvm.

HER FÅR DU KORT SAGT RIGTIG MEGET SOMMERHUS OG IDYLLISK BELIGGENHED FOR SMÅ PENGE!!!...

SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Jægerskoven er der desuden kun få kilometer ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Øster Hurup og Hadsund!