Pris

575.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.507kr.


Idrætsvej 6,

9560 Hadsund

Villa, 122 m2

Fuldskærm

Nu har du en unik mulighed for at få hele 250 kvadratmeter bolig/erhverv!

Idrætsvej 6, 9560 Hadsund

Går du med en iværksætter i maven eller er du allerede selvstændig og mangler en bolig der har tilhørende erhvervsafdeling, så har vi boligen lige til dig!

Velkommen til denne fine gulstensvilla på Idrætsvej 6 i Skelund. Ejendommen byder på hele 250 kvadratmeter, som er fordelt således, at du får 122 kvadratmeter bolig og 128 kvadratmeter erhverv, med egen indgang. Der er mange muligheder i erhvervsafdelingen. Den er indrettet således, at man har en entre der adskiller bolig og erhverv. Eget toilet til erhvervsafdelingen. I erhvervsafdelingen er der 3 rum, hvoraf de to af dem kan laves til et stort rum. Der har tidligere været gardin butik i lokalerne. Men der er utal af muligheder, du kan bl.a. have lager hvis du driver webshop, have en fysisk butik, men du kan også sagtens lave det til boligkvadratmeter, så du vil få 250 kvadratmeter bolig i stedet. Så vil der være plads til at have en teenage-afdeling. Der er ingen grænser for hvad man kan lave i erhvervsafdelingen. Der er plads til lige hvad hjertet begærer.

Selve ejendommen ligger på en 830 kvadratmeter stor grund. Det første man møder ved ejendommen, er den store overdækket indgang/terrasse. Her er der god plads til at sidde udendørs, selv i regnvejr. Selve boligen byder på et godt stort køkken med spiseplads. Boligen har nyere badeværelse. Badeværelset er med fine lyse elementer og sorte fliser. Desuden har der tidligere været sauna i forlængelse af badeværelset, nu har man mulighed for at bruge rummet til f.eks. walk-in closet. Der er desuden 3 gode store værelser, med godt lysindfald. I soveværelset er der desuden skabsvæg. Boligens hjerterum er den store vinkelstue med brændeovn. Her får du et rigtigt godt lysindfald, samtidig med der er plads til både at have en spiseafdeling og en tv-afdeling. Der er således plads til, at du kan flade ud på sofaen efter en lang dag på arbejde, men samtidig er der også god plads til at holde diverse familiefester i stuen. I stuen er der desuden et nyere vinduesparti. Fra stuen er der adgang ud til boligens sydvendte terrasse.

Byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk... Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub!

Lyder dette som en ejendom lige for dig, eller går du med en iværksætter i maven eller driver du allerede forretning, og står du og mangler den perfekte bolig kombineret med erhverv. Så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 – Vi står klar til at vise boligen frem alle ugen 7 dage!!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711