Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Idrætsvej 6,

9560 Hadsund

Villa, 122 m2

Fuldskærm

Stor ejendom med mange anvendelsesmuligheder!

Idrætsvej 6, 9560 Hadsund

Her har vi en særdeles spændende ejendom i Skelund, hvor kun fantasien sætter grænsen for anvendelsesmulighederne!!!

Første mulighed er at bruge den som almindelig bolig?

En anden mulighed er indretning af TO parallelt beliggende boliger?

Eller hvad med at bruge ejendommen som fritidshus eller flexbolig?
Der er ingen bopælspligt i Mariagerfjord Kommune, og vi befinder os her KUN max. 10 minutter fra skønne Kattegat og Øster Hurup by, hvor fritidshusene blot koster langt mere!

Den fine gulstensejendom byder på hele 250 kvadratmeter, som er fordelt således, at du får 122 kvadratmeter bolig og 128 kvadratmeter, som fortsat er registreret som erhverv, og med egen indgang!

Der er mange muligheder i ”erhvervsafdelingen”! Den er indrettet således, at man har en entre, der adskiller de to parallelt beliggende bygninger. Her er eget toilet samt 3 rum, hvoraf de to evt. kunne laves til et stort rum? Der har tidligere været gardinforretning i lokalerne! Fordi erhvervsregistreringen er bevaret, kan bygningen fortsat anvendes som sådan!

Selve ejendommen ligger på en 830 kvadratmeter stor grund. Det første, man møder, er den store overdækkede indgang/terrasse. Her er der god plads til at sidde udendørs, selv i regnvejr. Selve boligen byder på et godt stort køkken med spiseplads. Boligen har nyere badeværelse. Badeværelset er med fine lyse elementer og sorte fliser. Desuden har der tidligere været sauna i forlængelse af badeværelset, nu har man mulighed for at bruge rummet til fx walk-in closet. Der er desuden 3 gode store værelser, med godt lysindfald. I soveværelset er der desuden skabsvæg. Boligens hjerterum er den store vinkelstue med brændeovn. Her får du et rigtig godt lysindfald, samtidig med der er plads til både at have en spiseafdeling og en opholdsafdeling. I stuen er der desuden et nyere vinduesparti. Fra stuen er der adgang ud til boligens sydvendte terrasse.

Byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk!... Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub!

Lyder dette som en ejendom lige for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at vise boligen frem alle ugens 7 dage!!!