Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Hybenholt 5,

9560 Hadsund

Villa, 164 m2

Fuldskærm

Velindrettet familievilla på Hybenholt i Hadsund!

Hybenholt 5, 9560 Hadsund

Særdeles spændende familievilla i det altid attraktive kvarter ”HOLTERNE” i Hadsund!

Her er vi nærmere bestemt på Hybenholt, som er en rolig og særdeles børnevenlig villavej - op til stisystemer og tæt på dejligt fællesareal, hvor områdets børn kan lege frit og uden opsyn!

Denne skønne vinkelvilla er opført i 1985 i ét plan og er løbende blevet renoveret og vedligeholdt. Boligen byder på hele 164 veludnyttede kvadratmeter. Bl.a. stort lyst køkken/alrum med rigtig godt lysindfald, stor vinkelstue, 2 badeværelser og desuden hele 4 gode værelser.

Villaen er beliggende på en 592 kvadratmeter stor grund, med en dejlig lukket have, som er nem at vedligeholde. Haven er primært udlagt med græsplæne, og rummer god plads til både hygge og aktiviteter - men byder også på mulighed for privathed, idet selve villaen dækker vejen, mens der bagved ejendommen er fri beliggenhed op mod skov og åbne marker.
Desuden er der anlagt en stor solvendt stenbelagt terrasse, dejligt afskærmet med læmur. ~

Velkommen indenfor i den 164 kvadratmeter store villa! Det første, man støder på, er villaens gode lyse køkken/alrum, hvor der er god plads til at invitere gæster indenfor og holde gang i samtalen, mens man kokkerer i køkkenet! Desuden stor spiseplads. Fra køkken/alrummet er der adgang til et rigtig godt badeværelse - samtidig er der også adgang til soveværelse med tilhørende walk-in closet, fra soveværelset er der direkte udgang til terrassen. Fra køkkenet ligeledes adgang til endnu et værelse samt den store vinkelstue via en dobbelt fransk dør. Vinkelstuen byder på mange muligheder, her er der bl.a. mulighed for en stor opholdsafdeling med god plads til at slappe af efter en lang dag på job, samtidig med ~man har både udsigt og udgang til terrassen. Der er naturligvis også mulighed for at lave en spiseplads i stuen, hvor bl.a. diverse familiefester kan holdes! Fra stuen har man adgang til et godt stort og lyst værelse. Fra stuen er der ligeledes adgang til villaens baggang, der fordeler endnu et værelse og et badeværelse. Værelset er ligeledes rigtig godt og lyst og egner sig perfekt til børneværelse. Badeværelset er i fine lyse elementer, og med integreret vaskemaskine og tørretumbler.

Værd at lægge ekstra mærke til ved netop denne ejendom er, at der er mulighed for at have en separat voksenafdeling i den ene ende af huset og en børneafdeling i den anden, idet ~planløsningen er lavet således, at værelser og badeværelser ligger i hver sin ende af ejendommen!

Udenfor finder vi en fin stenbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Endvidere en carport med værksted/redskabsrum. Yderligere finder vi den store stenbelagte terrasse, hvor der er lys i udhæng, så man kan sidde ude til helt sent på aftenen og nyde sommeren!

Fra Hybenholt er der sikker skolevej via stisystemer - og der er desuden forholdsvis kort afstand til både fritidsinteresser og kernen af Hadsund by!~~

Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT PARCELHUS TIL BØRNEFAMILIEN - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!