Pris

1.395.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.224kr.


Holbergsgade 2,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 54 m2

Fuldskærm

2V i Hjertet af Aalborg City...

Holbergsgade 2, 9000 Aalborg

Den flotte ejendom er opført i 1911. Byggestilen er klassisk, med en rød murstensfacade og nyere sprossede vinduer som tilfører charme til denne skønne ejendom.

Lejligheden ligger perfekt placeret i Aalborgs stemningsfyldte midte, hvor alt kan nås til fods. Her har du indkøb, shoppemuligheder og cafeliv lige i nærheden. Ligeledes byder nabolaget på naturskønne parkområder, grønne oaser og kun få minutters gang til havnefronten i det skønne Aalborg.
Lejligheden fordeler sig over 54 veldisponerede kvadratmeter, der er lyse trægulve, lyse vægge og et skønt lysindfald i hele lejligheden. Indretningen er utrolig indbydende, med et nyt flot HTH-køkken med gode opbevaringsløsninger og nye hvidevarer. Lejligheden har nyt interiør på badeværelset som tillige har en god stor bruseniche. lejligheden byder desuden på et stort værelse, der nemt kan indrettes med seng og garderobe. I stuen er der rig mulighed for at skabe et dejligt opholdsmiljø hvor der tilmed er plads til at indrette spiseafdeling i samme rum. Fra lejligheden er der adgang til et hyggeligt gårdmiljø, indrettet med et grønt areal og en skøn overdækket terrasse, hvor dagen kan nydes uanset vejret. I 2019 er opgangen blevet nydeligt renoveret.

En super hyggelig lejlighed venter på dig!... Kontakt os i dag på telefon 98132666.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sara Holmstrup

Salgschef - Partner

sh@maeglerringen.dk

51414041