Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Højvangsvej 16,

9574 Bælum

Villa, 118 m2

Fuldskærm

Fantastisk flot og indflytningsklar villa i Bælum!

Højvangsvej 16, 9574 Bælum

Jagten på DIN flotte NYE villa kunne meget vel slutte allerede her???

Opførelsesåret er i de offentlige papirer anført til at være 1973, men… Fakta er, at der stort set INTET er tilbage fra denne tid, som kan forbindes med dette fantastiske parcelhus! Faktisk er der kun ”skallen” tilbage fra 1973 - dvs. tag og murværk! Huset har i 2016 fået den helt store tur, og præsenterer sig indvendigt som et NYT hus, hvor alt fremstår lyst og venligt, særdeles stilrent og i lækre kvalitetsmaterialer! Der er hele vejen igennem tale om et valg af ensartede, matchende og gennemtænkte løsninger! Som et udpluk fra den lange liste over forbedringer og nye tiltag i huset kan bl.a. nævnes nye vinduer og døre, nyt køkken, nyt badeværelse samt nye gulve overalt, ligesom der er gulvvarme i ALLE RUM!!!

Villaen rummer i alt 118 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig samt en skøn udestue på 21 kvm. - og beliggenheden er tilsvarende god på en dejlig 976 kvm. stor hjørnegrund i bunden af den altid attraktive lukkede villavej Højvangsvej i Bælum, lige op mod skoven og tæt på cykelstien mod Solbjerg! Hele haven er omkranset af hæk og fint krydret med buske og frugttræer mv. Forhaven og den del mod enden af huset er primært udlagt med græsplæne, mens baghaven er et rent eldorado for den selvforsynende familie med 2 stk. drivhuse og masser af højbede. Desuden rummer haven en særlig hygge og harmoni med bl.a. stor stenbelagt terrasse og gode hyggekroge!

Huset indeholder følgende:
Entré med klinkegulv, indbygningsskabe og fin plads til sko og overtøj. Bryggers med håndvask, god bord- og skabsplads samt højt placeret vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt stort badeværelse med ekstra rummelig bruseniché. Flot lyst AUBO-køkken med masser af bord- og skabsplads. Åben forbindelse til dejlig stor vinkelstue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Her er også husets brændeovn placeret. Stort soveværelse med indbygningsskabe. Godt og regulært ekstra værelse. Fin udestue med udgang til terrassen/baghaven. Hele huset fremtræder lyst og venligt, og alt oser af harmoni, kvalitet og ensartethed! Der er ens klinkegulve i entré, bryggers, badeværelse og køkken, ligesom der er ens trægulve i stue, soveværelse og værelse! Også elementerne i bryggers, badeværelse og køkken er matchende - alt i sædvanlig fineste kvalitet fra firmaet AUBO!

Udenfor finder vi bred stenbelagt indkørsel med god dobbelt parkeringsplads. Desuden 43 kvm. stor garage, som i den bageste del også rummer værksted/redskabsrum samt et særskilt isoleret rum. Så her er masser af plads til fx ekstra køleskab og fryser samt opbevaring af havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

Huset er blevet klassificeret med det fremragende energimærke C, og opvarmes med billig fjernvarme - nuværende ejers fyringsudgift ligger således på under kr. 8.000,- om året!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE INDFLYTNINGSKLARE EJENDOM, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:

Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.

Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.

Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!

Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!